Ξεκινά η δίκη για την 8χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα

Αυλαία έκανε σήμερα η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης που συντάραξε το πανελλήνιο, όταν η 8χρονη Αλεξία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα το 2018 στην Θήβα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κοριτσάκι έχει υποστεί αναπηρία 95% εφ’ όρου ζωής, ενώ έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε έξι χειρουργεία. Μάλιστα, η μικρή Αλεξία νοσηλεύτηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο, χάρη στην στήριξη του κόσμου που βοήθησε να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Συγκλονιστικά ήταν όσα αποκάλυψε

ο πατέρας της άτυχης Αλεξίας μιλώντας στο Open TV: «1,5 χρόνο τώρα περνάμε τον Γολγοθά μας, όλη η οικογένεια. Και σήμερα στο δικαστήριο έχει κάνει ένα αίτημα στον εισαγγελέα ο δικηγόρος της οικογένειας αυτής (του κατηγορούμενου) για να κάνει ποινική διαπραγμάτευση, να μην παρουσιαστεί στο δικαστήριο καθόλου».

Ο ίδιος περιέγραψε πώς είναι πλέον η καθημερινότητα της οικογένειας: «Είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και στο κρεβάτι το κορίτσι μας. Έχασε όλα τα παιδικά της χρόνια. Πάμε σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Χαλκίδα. Αλλά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Περνάμε ένα δράμα. Πήγε και στο εξωτερικό, αλλά δεν τελείωσε, ήρθε ένα μήνα νωρίτερα λόγω κορονοϊού. Είχαμε ατυχίες και από εκεί».

Και κατέληξε: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη, να αλλάξει ο ποινικός κώδικας».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα