Τζ. Πάιατ: «Οι επενδυτές ανταποκρίνονται στο πράσινο φως που άναψε η Ελλάδα»

«H χώρα αποτελεί έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό», ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζ. Πάιατ κατά την παραλαβή του τιμητικού βραβείου για την προσφορά του στην ελληνική οικονομία στην εκδήλωση απονομής των επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος. Ο κ. Πάιατ, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί αυτήν την περίοδο υπογραμμίζοντας ότι «οι επενδυτές ανταποκρίνονται στο πράσινο φως

που άναψε η Ελλάδα κι ανταποκρίνονται και στις καλές σχέσεις των δύο χωρών. Και δουλεύουμε -πρόσθεσε- μαζί με την κυβέρνηση, για να την βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε».

Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Τζ. Πάιατ ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν δεσμευμένες στο να υποστηρίζουν την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας, καθώς πιστεύουν ότι μια δυνατή οικονομία θα δυναμώσει το ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας σε μια δύσκολη περιοχή και θα βοηθήσει τα δύο κράτη να δουλέψουν δίπλα δίπλα για κοινούς σκοπούς.
Την τιμητική διάκριση απένειμε στον κ. Πάιατ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Μέγας χορηγός των βραβείων ήταν η Praxia bank, χάλκινοι χορηγοί o AIA, η Εθνική Ασφαλιστική, TOTAL-EREN και τηλεπικοινωνιακός πάροχος η Wind, υποστηρικτής η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υποστηρικτές της εκδήλωσης η ΔΕΘ-HELEXPO, το Μακεδονία Πάλλας και η EXPO SYSTEM.

The post Τζ. Πάιατ: «Οι επενδυτές ανταποκρίνονται στο πράσινο φως που άναψε η Ελλάδα» appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα