Τραγωδία στο λούνα παρκ: Τι έδειξε ο έλεγχος στο παιχνίδι που σκοτώθηκε η 14χρονη στον Βόλο

Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος των εμπειρογνωμόνων στο παιχνίδι του λούνα παρκ, στον Αλμυρό Βόλου, όπου μία ανήλικη κοπέλα έχασε τη ζωή της στα τέλη Αυγούστου.

Όπως μετέδωσε σήμερα το magnesianews.gr, ειδικοί πραγματογνώμονες έλεγξαν χθες το μοιραίο παιχνίδι. Η επιτόπια έρευνα διήρκεσε τρεις ώρες και το επίσημο πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου 20 ημέρες.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό μέσο, οι ειδικοί δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του «χαλιού», από το οποίο εκσφενδονίστηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα η 14χρονη μαθήτρια,

το βράδυ της 30ης Αυγούστου. Το δυστύχημα είχε συμβεί περίπου μία ώρα πριν τη λήξη μιας εμποροπανήγυρης στον Αλμυρό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, Χρήστο Νάστο, οι τρεις μηχανολόγοι πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την Αστυνομία, παρουσία τεχνικού συμβούλου που όρισε η ιδιοκτήτρια, έκαναν έλεγχο των τεχνικών προδιαγραφών και της λειτουργίας του μηχανήματος.

Μόλις συνταχθεί, το πόρισμα των πραγματογνωμόνων θα παραδοθεί στην αστυνομία, ώστε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου.

The post Τραγωδία στο λούνα παρκ: Τι έδειξε ο έλεγχος στο παιχνίδι που σκοτώθηκε η 14χρονη στον Βόλο appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα