Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρή 33χρονη γυναίκα, σύζυγος στρατιωτικού

Έρευνα διεξάγει η αστυνομία για την 33χρονη σύζυγο στρατιωτικού

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Καλλιθέας του νομού Ροδόπης, όταν μία γυναίκα παρασύρθηκε από τρένο και έχασε τη ζωή της.

Η 33χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σύζυγο στρατιωτικού, ο οποίος κατάγεται από την Κομοτηνή, αλλά υπηρετεί στην Σάμο.

Τραγική ειρωνία

είναι ότι ο ΕΠΟΠ (Επαγγελματίας Οπλίτης) σύζυγός της είχε πάρει άδεια από την Μονάδα του και βρισκόταν στην Κομοτηνή, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους η 33χρονη βρέθηκε στις γραμμές του τρένου και παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν τον θάνατο σε αυτοκτονία, η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκε στο θάνατο η 33χρονη.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένεται να δώσουν κάποια στοιχεία για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει εκφράσει τη στήριξή του στην οικογένεια, μαζί με τα θερμά συλληπητήρια προς τον στρατιωτικό. Παράλληλα έχει φροντίσει για ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια από την πρώτη κιόλας στιγμή.

The post Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρή 33χρονη γυναίκα, σύζυγος στρατιωτικού appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα