Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ-Θετικός και Έλληνας πολίστας της Εθνικής

13:55 1/8/2020 - Πηγή: Mononews

Ένα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού με πολύ ήπια συμπτωματολογία εντοπίστηκε στις τάξεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, προκαλώντας έντονη ανησυχία.

Αποτέλεσμα ήταν να μην πραγματοποιηθεί το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης.

Το ύποπτο κρούσμα εντοπίστηκε στις καθιερωμένες εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, με το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου να ενεργεί άμεσα προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Επιπλέον,

με ανακοίνωσή της η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία ενημερωσε ότι διαγνώσθηκε με κορωνοϊό ο διεθνής πολίστας Μανώλης Πρέκας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ομοσπονδία: «Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα. Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του».

Keywords
Τυχαία Θέματα