Το ΠΑΜΕ έφτασε μέχρι το Μονακό! Γιατί διαδήλωσαν στο Μόντε Κάρλο

«Απόβαση» στο Μονακό για το ΠΑΜΕ, τον συνδικαλιστικό βραχίωνα του ΚΚΕ, καθώς αντιπροσωπία του βρέθηκε την Πέμπτη στο Μόντε Κάρλο για να διαδηλώσει. Όπως έγινε γνωστό, η αντιπροσωπία του ΠΑΜΕ πήρε μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων του πριγκιπάτου και της Ομοσπονδίας USM, η οποία ξεκίνησε με την «περιφρούρηση» στο θρυλικό ξενοδοχείο

Ερμιτάζ.

Σκοπός της κινητοποίησης, όπως επισημαίνει και το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η συνδικαλιστική οργάνωση, είναι η συμπαράσταση στους εργαζόμενους του πριγκιπάτου που διεκδικούν αυξήσεις μισθών. Να σημειωθεί ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα στο Πριγκιπάτο υπολογίζεται στα 188.409 δολάρια.

Στο σχετικό δελτίο τύπου το ΠΑΜΕ αναφέρει:

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο Μονακό και πήρε μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων του πριγκιπάτου και της Ομοσπονδίας USM.

Οι εργαζόμενοι του Μονακό απεργούν, διεκδικώντας αύξηση του βασικού μισθού, κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας και συλλογικές συμβάσεις.

Η απεργία ξεκίνησε με περιφρούρηση στο ιστορικό ξενοδοχείο Ερμιτάζ, όπου χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΣΟ Γιώργος Μαυρίκιος και ολοκληρώθηκε με μεγάλη πορεία και συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης.

The post Το ΠΑΜΕ έφτασε μέχρι το Μονακό! Γιατί διαδήλωσαν στο Μόντε Κάρλο appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα