Το νέο iPhone είναι εδώ: Δείτε live την παρουσίαση

Τέλος η αγωνία για τα καινούργια προϊόντα της Apple καθώς σήμερα, 10/9/2019, είναι η παρουσίαση τους. Απευθείας από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας και την hi-tech έδρα της Apple, εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν όλες τις ανακοινώσεις για το νέο iPhone, Apple Watch, τα ασύρματα ακουστικά επόμενης γενιάς, ενδεχομένως για

κάποιες έξυπνες οικιακές συσκευές, τις εξελίξεις στο AppleTV, τα λειτουργικά συστήματα (OS) για smartphone, iPad και υπολογιστές της Apple και νέα άλλες τεχνολογικές εξελίξεις της εταιρείας.

O  διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, έδωσε το σύνθημα της βραδιάς επαναλαμβάνωντας διαρκώς «Δωσ’ τε στους ανθρώπους υπέροχα εργαλεία και θα κάνουν υπέροχα πράγματα» πάνω στη σκηνή του Steve Jobs Theater.

Η πρώτη κατά σειρά ανακοίνωση που «ζεσταίνει» το κοινό, αφορά στο Apple Arcade, μια πλατφόρμα-βιβλιοθήκη video game. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία, διαθέσιμη σε 150 χώρες του κόσμου από τις 19 Σεπτεμβρίου. Το κόστος του χρήστη θα είναι 4,99 δολάρια το μήνα -συν μία δοκιμαστική περίοδος ενός μήνα δωρεάν.

Μετά από το Apple Arcade, παρουσιάζεται η συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα της Apple, το Apple TV+.  Με πρωτότυπο -και εντυπωσιακά πλούσιο περιεχόμενο. Η συνδρομή αντιστοίχως θα είναι και αυτή στα 4.99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη από την 1η Νοεμβρίου, σε πάνω από 100 χώρες του πλανήτη.

Το ολοκαίνουργιο iPad στην 7η γενιά του θα είναι μεγαλύτερο σε διάσταση, ξεφεύγοντας από τις προδιαγραφές του «μεγάλου smartphone». Θα έχει  οθόνη διαμέτρου 10.2 ιντσών και εντελώς νέο λειτουργικό σύστημα, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ταμπλέτας. Ανάμεσα στις καινοτομίες του νέου μοντέλου, είναι και το περιφερόμενο εικονικό πληκτρολόγιο, το οποίο εμφανίζεται και εξαφανίζεται σε όποιο σημείο της οθόνης επιθυμεί ο χρήστης.

Η Apple εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της υγείας. Με τρεις διαφορετικές εφαρμογές, για ανθρώπους με προβλήματα ακοής, για την παρακολούθηση του γυναικείου κύκλου γονιμότητας και τα κρίσιμα μεγέθη της καρδιακής λειτουργίας.

Νέα χαρακτηριστικά έχει και το Apple Watch, στην 5η γενιά του. Το πιο σημαντικό, ότι η οθόνη του θα παραμένει διαρκώς ενεργοποιημένη, χάρη σε μια πανίσχυρη μπαταρία η οποία θα τροφοδοτεί με ενέργεια το έξυπνο ρολόι της Apple επί 24 ώρες συνεχώς. Το δε υλικό κατασκευής του Apple Watch είναι πλήρως ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. Τιμή εκκίνησης τα 399 δολάρια και 499 για τα μοντέλα με δυνατότητα σύνδεσης στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Δείτε live την παρουσίαση:

The post Το νέο iPhone είναι εδώ: Δείτε live την παρουσίαση appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα