Το νέο concept του Ecali Club είναι γεγονός: Family Fun Day – Sports Fun Day!

Κάθε χρόνο, το πρώτο Σάββατο μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το Ecali Club θα υποδέχεται τα Μέλη του σε μια οικογενειακή γιορτή, ειδικά σχεδιασμένη για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο, στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, τα Μέλη του Ecali Club απόλαυσαν στις εγκαταστάσεις του, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που είχε σχεδιαστεί ειδικά για αυτή την ημέρα, σε μια γιορτή γεμάτη διασκέδαση.

Παιχνίδια, αθλήματα, μουσική, φαγητό, χυμούς, αναψυκτικά και πολλές εκπλήξεις!

Μια απολαυστική μέρα, γεμάτη δραστηριότητες για παιδιά και γονείς σε κάθε

γωνιά: Bungee Trampoline, Τοίχος αναρρίχησης, Flying Fox , Laser Tag, Χορευτικό Εργαστήρι, Δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για βρέφη (1-4), Εργαστήρι εργομετρικών ελέγχων, Τοξοβολία κ.α.

 Το πρόγραμμα ήταν εμπλουτισμένο με επιδείξεις, καθώς επίσης και με ορισμένα από τα αθλήματα που προσφέρονται όλη τη χρονιά στο Ecali Club: Tennis, Karate, Basketball, Ping Pong, Football, Volley, Basket, Ξιφασκία.

Η μουσική από DJ, με εμψυχωτή το Σάββα Πούμπουρα που παρακινούσε τους μικρούς μας φίλους στις παράλληλες δραστηριότητες, δημιούργησε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

. Από το μεσημέρι και μετά, τo Pasta Bar Melissa και το Pizza Bar της Pizza Hut, προσέφεραν γαστρονομικές απολαύσεις, καθώς και όλη την ημέρα το stand με τον καφέ illy, οι Μύλοι Λούλη με τις μπάρες δημητριακών easy bake, η Orsero με ολόφρεσκες μπανάνες, η Green Cola με αναψυκτικά και χυμούς και το Ζαγόρι με τα προιόντα του, εμπλούτισαν ένα μεγάλο μπουφέ στημένο στο γρασίδι για μικρούς και μεγάλους.

Σε μία εκδήλωση που στο επίκεντρο βρίσκεται η οικογένεια και οι αθλητικές δραστηριότητες, δεν θα μπορούσε να λείπει η Jaguar Land Rover (Diamond Sponsor), καθώς στο DNA του brand είναι η off-road περιπέτεια. Μόλις 5 μέρες πριν, αποκαλύφθηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το νέο Defender, το οποίο αντιπροσωπεύει 71 χρόνια καινοτομίας και βελτίωσης, τιμώντας την ιστορία του οχήματος και τη σκληροτράχηλη φύση του, παραμένοντας ένα πραγματικό Defender για τον 21ο αιώνα.

Στους χώρους του Ecali Club, είχαν παρουσία: το Land Rover Discovery, με κορυφαίες επιδόσεις σε όλα τα εδάφη, η E-PACE, το compact SUV της Jaguar, η F-type, μια πραγματική sport Jaguar, και η I-PACE, το πρώτο αυτοκίνητο που κέρδισε 3 παγκόσμια βραβεία σε μια χρονιά («Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς», «Καλύτερη Σχεδίαση Αυτοκινήτου», και «Πράσινο Αυτοκίνητο» για το 2019). Και επειδή το Ecali Club είναι πάντα πρωτοπόρο, οι παρευρισκόμενοι θα είναι οι πρώτοι που θα οδηγήσουν το νέο Discovery Sport. «Άρτι αφιχθέν», θα βρίσκεται στους χώρους του Club για ένα μήνα, προσφέροντας στα Μέλη του Ecali Club την δυνατότητα να απολαύσουν ένα exclusive test drive, για να διαπιστώσουν τις μοναδικές του ικανότητες.

Με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα και τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος, η EKO ABEE (Platinum Sponsor), με πολύχρονη και ηγετική παρουσία στον χώρο των καυσίμων και μεγάλος χορηγός του Ecali Club, στηρίζει πάντα τα Concepts του, όπως στηρίζει και άλλες σπουδαίες και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Σήμερα καλωσορίζει το Family Fun Day.

H Εταιρεία Μύλοι Λούλη (Platinum Sponsor), με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενεών, συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση Family Fun Day και προσέφερε 10 κουτιά-δώρα με τη συλλογή προϊόντων Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου, καθώς και 20 κιλά Easy Bake μείγμα για σπιτικές μπάρες, με σκοπό οι συμμετέχοντες να ψήσουν και να απολαύσουν μαζί με τα παιδιά τους!

Η εταιρία Μύλοι Λούλη που μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι, στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο.

Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 236 χρόνια οι Μύλοι Λούλη παράγουν 170 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με ονομασία Μύλοι Λούλη και Μύλοι Αγίου Γεωργίου και δεσμεύονται πως το καλό αλεύρι θέλει αγάπη και μεράκι. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία απασχολεί 282 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία. Η Εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο «ΛΟΥΛΗ».

Η Εταιρεία ΑΡΚΑΔΙ Α.Ε (Platinum Sponsor), με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχε στην μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια και τον αθλητισμό, που διοργάνωσε το Ecali club το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν και έμαθαν με διαδραστικό τρόπο στα ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOPS πόσο σημαντικό είναι το πλύσιμο των χεριών μετά από κάθε δραστηριότητα. Σε όλες τις οικογένειες μοιράστηκαν δώρα από την δική μας οικογένεια ΑΡΚΑΔΙ.

Η Εταιρεία Samsung Electronics Hellas (Gold Sponsor), ήταν και πάλι μαζί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, στηρίζοντας ένα από τα πιο ξεχωριστά concepts του Ecali Club, με το μήνυμα: «Στη Samsung ενθαρρύνουμε την αυθεντικότητα και παρακινούμε τον κάθε ένα να αφοσιώνεται στο πάθος του, να θέτει στόχους και να τους κατακτά».

H Samsung διατηρεί μακρά ιστορία στην υποστήριξη ενεργειών και θεσμών που διαδίδουν το ευ αγωνίζεσθαι και συνεχίζει να καινοτομεί για να προσφέρει ευφυείς, εξατομικευμένες λύσεις που θα επιτρέψουν στους χρήστες να εστιάζουν σε ό,τι εκείνοι θεωρούν σημαντικό. Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων.

H INTERAMERICAN (Gold Sponsor), ήταν επίσης ένας από τους χορηγούς του event Fun Family Day, παρέχοντας ασθενοφόρο και ενημερωτικό υλικό για το πρώτο σύστημα υγείας στην ελληνική αγορά, που προσφέρει εξατομικευμένες επιλογές ασφάλισης, αλλά και προχωρά πέρα από τα όρια της ασφάλισης με εξαιρετικές υπηρεσίες και εργαλεία που βοηθούν τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Θησέας (Gold Sponsor), συμμετείχε ενεργά στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση του Ecali Club, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που προσφέρει ευεξία και χαρά.

Η Pizza Hut (Silver Sponsor), συνεπής υποστηρικτής των ημερίδων που διοργανώνει το Ecali Club, πρόσφερε στους καλεσμένους, ζεστές, λαχταριστές pizzas, ικανοποιώντας τις γευστικές απαιτήσεις μικρών και μεγάλων. Με εστιατόρια και σημεία πώλησης σε όλη την Αθήνα, η Pizza Hut, αποτελεί έναν σταθερό προορισμό για όσους αναζητούν φρέσκια και πάνω απ’ όλα, ποιοτική pizza!!

Οι νέες ιταλικές σάλτσες Primo Gusto που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά Melissa (Silver Sponsor), προσέφεραν την απόλυτη γευστική εμπειρία! Οι καλεσμένοι απόλαυσαν όλες τις γεύσεις pasta και ειδικά την Χρυσή επιλογή, με τις σάλτσες σε 6 μοναδικές γεύσεις, Verdure Grigliate με τη μεστή γεύση ψητών λαχανικών, Amatriciana για μια πιο πικάντικη πινελιά σε κάθε πιρουνιά, Pesto Genovese για πλούσια γεύση και άρωμα στο πιάτο σας, Basilico, Mascarpone e Rucola και Pesto Mediterraneo.

Ο χορηγός Green Cola (Silver Sponsor), δια του εκπροσώπου του Γιώργου Βενιέρη, Αντιπροέδρου της Green Cola Hellas, δήλωσε στο Family Fun Day «Στη Green Cola φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε συνταγές βασισμένες στη φυσικότητα και την καινοτομία, συστήνοντας την πράσινη πλευρά των αναψυκτικών.

Από την πρώτη cola με στέβια που δημιουργήσαμε στην ελληνική αγορά μέχρι τα Green Flavors (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα) που συστήσαμε στους καταναλωτές πριν από ένα χρόνο, βεβαιώνεται ότι πράγματι οι καταναλωτές αναζητούν προϊόντα που απαντούν στην ανάγκη τους για ένα υγιεινότερο διατροφικό μοντέλο. Είναι χαρά μας που είμαστε κομμάτι της σημερινής ημέρας, του FAMILY FUN DAY, αλλά και κάθε διοργάνωσης του Ecali Club, που αναδεικνύει τις δραστηριότητες για χαρά και μια καλύτερη υγεία.»

Ο χορηγός illy (Silver Sponsor), μπορεί να γίνει καθημερινή απόλαυση. Μηχανή και κάψουλα Ιperespresso illy. Η μόνη κάψουλα με την καινοτομία εκχύλισης σε 2 φάσεις και 6,7 γραμμάρια καφέ για espresso με δεμένο σώμα, έντονο άρωμα και κρέμα με διάρκεια. Όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν όλη την ημέρα, τις γεύσεις illy, και οι barista του στο Family Fun Day προέτρεπαν τους καλεσμένους να αναζητήσουν τις μηχανές και κάψουλες Ιperespresso illy σε όλα τα σημεία λιανικής, σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, στο www.espressobox.gr και στο www.illyshop.gr.

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ (Silver Sponsor) στήριξε με τον πιο δροσερό τρόπο, αυτή την πολύ όμορφη οικογενειακή γιορτή, που διοργάνωσε το Ecali Club και περίμενε τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, να τους δροσίσει στο stand Ζαγόρι. Η εταιρία Bella Frutta (Silver Sponsor) με το brand ORSERO , με ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα, βρέθηκε στο Family Fun Day και προσέφερε στους μικρούς μας φίλους υψηλής ποιότητας φρέσκα φρούτα και δώρα.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Bella Frutta αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην περιοχή των Βαλκανίων. Τόσο η σύγχρονη δομή της εταιρείας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

The post Το νέο concept του Ecali Club είναι γεγονός: Family Fun Day – Sports Fun Day! appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα