Το λαμπερό πάρτι της Μαρίνας Βερνίκου (video)

Ένα λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της διοργάνωσε η Μαρίνα Βερνίκου, στο οποίο έδωσαν το «παρών» στενοί της φίλοι από την εγχώρια showbiz και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η επιτυχημένη φωτογράφος έκλεισε τα 43 της χρόνια και είχε κάθε λόγο να το γιορτάσει! Η γοητευτική Μαρίνα έκανε το πάρτι της σε γνωστό μπαρ – κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της γνωστής φωτογράφου ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου,

ο Τάκης Ζαχαράτος, η PR Manager Δήμητρα Λαζαράτου, ο John Καγιούλης, η Έλενα Γαλύφα και φυσικά οι κουμπάροι της Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα, που φέτος έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης, επέλεξε να φορέσει μία μοναδική glam δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro για το κοσμικό πάρτι.

Τους καλεσμένους ανέλαβε να διασκεδάσει η μπάντα Incocistencies, ενώ μία από τις εκπλήξεις της ξεχωριστής αυτής βραδιάς ήταν το καραόκε, που έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να αναδείξουν το ταλέντο τους ερμηνεύοντας αγαπημένενες τους επιτυχίες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

View this post on Instagram

Turn on, tune up, rock out!!! About last night at @miltoskamb and @marinavernicos birthday rock party with the amazing @iliasbogdanos and @inco_official Dress by @mirodesigners Photo credits @georgediamantis #rockparty #happybirthdaymima #rockoutfit #nightout #feelinglikearockstar

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Nov 24, 2019 at 10:47am PST

View this post on Instagram

Happy Birthday Marina mou! You ROCK girl!!! #AboutLastNight #RockNRollQueen #LadyBoss #MarinaVernicos

A post shared by Dimitra Lazaratou-Stathatou (@dimi_choo) on Nov 24, 2019 at 12:13am PST

The post Το λαμπερό πάρτι της Μαρίνας Βερνίκου (video) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα