Θρίλερ στο Λουτράκι με διπλή δολοφονία: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα στο σπίτι 45χρονης Ουκρανής (upd)

Τα πτώματα δύο ανθρώπων, μιας 45χρονης Ουκρανής, η οποία δεν είχε δώσει σημεία ζωής την τελευταία ημέρα, και ενός Έλληνα άνδρα, γνωστού επιχειρηματία της περιοχής του Λουτρακίου,  ανακάλυψε η Αστυνομία στο σπίτι της πρώτης, στην περιοχή Φλάμπουρο Λουτρακίου.

Τα δύο πτώματα εντοπίστηκαν γυμνά στο δάπεδο, το οποίο είχε γεμίσει αίματα, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Η αναζήτηση της 45χρονης ξεκίνησε τα ξημερώματα τις Κυριακής, όταν λίγο πριν τις 01:00 εντοπίστηκε να καίγεται το αυτοκίνητό της στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και εθελοντές, αποτρέποντας την επέκταση της φωτιάς στη δασική περιοχή. Οι αρχές διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο άνηκε στην 45χρονη Ουκρανή, η οποία κατοικεί μόνιμα στο Λουτράκι, χωρίς να μπορέσουν να την εντοπίσουν.

Οι Αρχές ξεκίνησαν να αναζητούν την 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων. Πέρα από το σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο, η γυναίκα διατηρούσε και ένα ακόμα  μικρό σπιτάκι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο της. Ενώ οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη, ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι έβλεπε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της. Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι έφτασαν στο σπίτι, το οποίο ήταν κλειδωμένο με αλυσίδα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, όταν έλαβαν  την σχετική άδεια από την εισαγγελία της Κορίνθου για να μπορέσουν να παραβιάσουν την πόρτα. Εκεί εντόπισαν τα δύο πτώματα.

Η Ουκρανή, που εργαζόταν ως μασέρ, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, φέρεται να διαθέτει μεγάλη περιουσία.

Οι υποψίες των Αρχών έχουν στραφεί κατ’ αρχήν στον πρώην σύντροφο της 45χρονης, ο οποίος αναζητείται. Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διατηρούσε ως πρόσφατα ερωτική σχέση με την 45χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, Λουτράκι, Διπλή, 45χρονης Ουκρανής,thriler, loutraki, dipli, 45chronis oukranis