Ταυτοποιήθηκε η σορός του Στάθη Άνθη: Το DNA «μαρτύρησε» το τραγικό τέλος

Οι φόβοι για το τραγικό τέλος της εξαφάνισης του Στάθη Άνθη επιβεβαιώθηκαν. Η σορός που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στις 13 Μαρτίου στην θαλάσσια περιοχή του «Bigbury Bay» στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας, δυστυχώς ανήκει στον άτυχο άντρα.

Το τραγικό τέλος, μαρτύρησαν τα αποτελέσματα των δειγμάτων του DNA που είχαν ληφθεί από τη σορό και τον αδερφό του θύματος, Δημήτρη. Οι βρετανικές αρχές είχαν εντοπίσει ήδη ορισμένες ανησυχητικές ενδείξεις όπως το τατουάζ που έφερε στο σώμα του ο Ευστάθιος Άνθης

και το εσώρουχο του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Άνθη ο Σταύρος Γεωργίου, είπε στο MEGA ότι «δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας» καθώς και ότι «θα θεωρούσαμε δολοφονία αν ταυτοποιείτο η σορός, κάτι που πλέον επανέρχεται».

«Έχουμε προαναγγείλει και ζητήσει με ιατροδικαστικές επισημάνσεις να εξαφανιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροψίας και των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, όπως έχουμε δικαίωμα».

Επίσης ανέφερε ότι περιμένει απάντηση στην καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών από τις βρετανικές αρχές.

Ο 33χρονος αγνοούταν από τα ξημερώματα της 8 Μαρτίου, ενώ στις τις 13 Μαρτίου την ημέρα που έγινε γνωστή η εξαφάνιση του, οι βρετανικές αρχές εντόπισαν μια σορό ενός άντρα στη νότια ακτή του Ντεβόν της Αγγλίας, όπου εργαζόταν . Έκτοτε η υπόθεση εξελίχθηκε ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς δεν αποκλείεται ακόμα το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Ο Δημήτρης Άνθης, αδερφός του άτυχου άντρα, μέσω του συνηγόρου του είχε αποστείλει μια σειρά από ερωτήματα στις βρετανικές αρχές, σχετικά με διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ξενοδοχείο, όπου εργαζόταν αλλά και με τη συγκάτοικό του. Τόσο ο ίδιος όσο και η ψυχολόγος του Στάθη, υποστηρίζουν ότι δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Άνθης: Με κακοποίησε σεξουαλικά ο δεύτερος άνδρας που αναφέρει ο Νίκος Σ. στην καταγγελία του

Υπόθεση εξαφάνισης Μαντλίν ΜακΚαν: Δολοφονήθηκε λίγες ώρες μετά την απαγωγή της

Γερμανία: Έρευνα σε χωράφι στο Ανόβερο για στοιχεία που ίσως σχετίζονται με την εξαφάνιση της Μαντλίν

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα