Τα παλτό που χρειάζεστε αυτό τον χειμώνα… οπωσδήποτε! (pics)

Ο χειμώνας φέρνει κρύα, καταιγίδες και χιόνια, δίνει όμως και την τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσεις τις πιο «χουχουλιάρικες» και cozy εμφανίσεις, δίνοντας έμφαση στο layering με ζεστά φουλάρια και παλτό.

Βέβαια, δεν χρειάζεται η πρώτη επιλογή για να ζεσταθείς να είναι η κλασική (αλλά πάντα κομψή) καμπαρντίνα ή το φουσκωτό πουπουλένιο μπουφάν, που σε έντυνε όλα τα σχολικά χρόνια η μητέρα σου και κατέληξες να το μισείς θανάσιμα (αν και η μόδα το υποστηρίζει αρκετά, δες για παράδειγμα την Αριάνα Γκράντε που δείχνει μια κούκλα). Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά της μόδας για να δώσεις

λίγη σπίθα, άποψη και διαφορετικότητα στο look σου.

Όπως μας δείχνουν οι fashionistas ανά τον κόσμο, οι fashion influencers του Instagram και τα supermodels των μεγάλων οίκων μόδας, η τάση που επικρατεί για τα ζεστά παλτό είναι οι ψεύτικες γούνες και το «συνθετικό μαλλί προβάτου» ή αλλιώς «teddy bear coats». Βέβαια, αυτά τα δύο trends δεν είναι τόσο καινούργια, καθώς και στην περσινή season ήταν από τα κομμάτια που προτιμήθηκαν και φορέθηκαν αρκετά, με τα περισσότερα παλτό του είδους να γίνονται sold out.

Αν και θεωρούνται «δύσκολα» trends, καθώς «δεν είναι εύκολα να προσαρμοστούν στο καθημερινό style», φαίνεται πως η αλήθεια είναι αρκετά μακριά από αυτές τις «προκαταλήψεις». Οι ψεύτικες γούνες και τα παλτό από συνθετικό μαλλί μπορούν να σε συνοδεύσουν τόσο σε μία πρωινή-casual-office εμφάνιση μέχρι και στην βραδινή βόλτα σου. Υπενθυμίζεται πως τα ρούχα είναι απλά αντικείμενα που αποκτούν πνοή από το ίδιο το άτομο, έτσι εσύ καθορίζεις εάν θα είναι casual ή glamorous το outfit.

Αυτά τα δύο trends στα παλτό μπορούν πραγματικά να συνδυαστούν με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ! Μερικές ιδέες από τις λάτρεις της μόδας θα σε πείσουν:

Και κάποιες προτάσεις από το Zara:

Keywords
Τυχαία Θέματα