«Τα Φιλαράκια»: Μάχη με τον καρκίνο δίνει αγαπημένος ηθοποιός της σειράς

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ένας από τους ηθοποιούς που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη «θρυλική» σειρά «Τα Φιλαράκια»/«Friends», καθώς ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο στον προστάτη και μάλιστα, βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο οποίος ενσάρκωσε τον αγαπημένο ιδιοκτήτη του Central Perk, Γκάνθερ.

«Διαγνώστηκα με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος έχει εξαπλωθεί στα οστά μου. Αντιμετωπίζω αυτήν τη διάγνωση σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι στο στάδιο 4 (τώρα). Καρκίνος

στο τελικό στάδιο. Άρα ξέρετε, πιθανότατα θα με νικήσει», δήλωσε ο 59χρονος Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ

Όπως δήλωσε διαγνώστηκε με καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2018 σε ηλικία 56 ετών τότε, κατά τη διάρκεια ενός ετήσιου τσεκ-απ.

«Σχεδόν αμέσως, ο γιατρός μου, τηλεφώνησε και μου είπε «Γεια σου, θέλω να έρθεις αύριο γιατί υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχεις αρκετά σοβαρό πρόβλημα με τον προστάτη σου».

Το πρώτο διάστημα όπως είπε ήταν αισιόδοξος, η ασθένεια όμως εξαπλώθηκε στα οστά και τη σπονδυλική στήλη του, οδηγώντας σε παραπληγία ή παράλυση των κάτω άκρων. Ο Τάιλερ είπε ότι ο καρκίνος μεταλλάχθηκε «ακριβώς τη στιγμή της πανδημίας», πράγμα που επιδείνωσε την κατάσταση.

Η ασθένεια είπε τέλος πως τον εμπόδισε να εμφανιστεί αυτοπροσώπως στο Friends Reunion, που προβλήθηκε στο HBO Max στο τέλος του περασμένου μήνα. Αντ’ αυτού, εμφανίστηκε μέσω Zoom και μίλησε για λίγα λεπτά με τους πρωταγωνιστές και τον παρουσιαστή, Τζέιμς Κόρντεν.

«Ήθελα να λάβω μέρος σε όλο αυτό, και να βρεθώ στη σκηνή, τουλάχιστον μαζί τους, και να συμμετάσχω σε όλους τους εορτασμούς», δήλωσε ο Τάιλερ.

«Ήταν γλυκόπικρο, ειλικρινά. Ήμουν πολύ χαρούμενος που συμπεριλήφθηκα. Ήταν απόφασή μου να μην συμμετάσχω σε αυτό φυσικά και να κάνω εμφάνιση στο Zoom, βασικά, επειδή δεν ήθελα να προκαλέσω κατήφεια. Δεν ήθελα να προκαλέσω σχόλια του τύπου ‘Ω…’ και παρεμπιπτόντως, ο Γκάνθερ έχει καρκίνο».

Διαβάστε επίσης:

Friends Reunion: Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα (video)

Friends Reunion: Γιατί η Κίνα «έκοψε» Lady Gaga, Justin Bieber και τους BTS

«The Οne With The Apartments»: Τα διαμερίσματα από «Τα Φιλαράκια» γίνονται Lego

Keywords
Τυχαία Θέματα