Σύζυγος 44χρονης για τον θάνατό της: Δεν το ρίχνω στο εμβόλιο, το θέμα είναι τι προκάλεσε το έμφραγμα

09:30 6/5/2021 - Πηγή: Mononews

Σοκ έχει προκαλέσει η περίπτωση μίας 44χρονης γυναίκας από την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, η οποία, λίγες ώρες αφού εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού, έφυγε από τη ζωή

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάνης, σύζυγος της 44χρονης, αποκάλυψε πως έχει οριστεί ιατροδικαστής

και δικηγόρος.

«Μας είπαν ότι έσβησε από ανακοπή, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και δεν οφείλεται στο εμβόλιο», δήλωσε ο ίδιος.

«Το θέμα είναι τι προκάλεσε το έμφραγμα», αναρωτήθηκε, συνεχίζοντας με το εξής: «Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο, το εμβόλιο έχει βγει για καλό». Όμως, «αν δεν κάνει το εμβόλιο, ας το αποσύρουν. Γιατί βγαίνουν και μιλάνε αν δεν ξέρουν ακόμα αν φταίει; Είναι κακό να το παραδεχτούμε αν δεν κάνει και να το πετάξουμε;».

Όπως είπε, μάλιστα, η σύζυγός του, Μάρθα, ήθελε να κάνει το εμβόλιο για να μπορέσει να δει τον ηλικιωμένο πατέρα της, στη Φλώρινα. Μάλιστα, θα έκλεινε ραντεβού για Pfizer, αλλά λόγω του ότι αργούσε το ραντεβού, έκλεισε AstraZeneca, που ήταν νωρίτερα. «Το συζητήσαμε, είχαμε κλείσει ραντεβού στις 12:40 τη Δευτέρα του Πάσχα».

«Το έκανε, κάτσαμε, φάγαμε, πήγαμε στην παραλία της Χαλάστρας και ήπιαμε καφέ. Μου είπε: Δεν έχω ενοχλήσεις. Και μετά μου είπε ότι κρύωνε. Είχε δέκατα, αλλά γνωρίζαμε για τις παρενέργειες και δεν ανησυχήσαμε. Πήρε χαπάκι και της έπεσε ο πυρετός», περιέγραψε ο άνδρας.

Σημειώνεται πως ο θάνατος της γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών, αποδόθηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, σε ανακοπή καρδιάς, ενώ, όπως είπε κατά τη χθεσινή ενημέρωση η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, ο θάνατος της γυναίκας δεν συνδέεται με το εμβόλιο.

Διαβάστε ακόμη:

Θεοδωρίδου για θάνατο γυναίκας μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca: Δεν συνδέεται με θρομβώσεις

Άλμα κερδών για την Astrazeneca: Στα 275 εκατ. δολάρια οι πωλήσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού

Δανία: Για ορισμένες χώρες το εμβόλιο της AstraZeneca είναι η μόνη ηθική και σωστή επιλογή

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα