Συναγερμός για νέα κρούσματα σε Πάτρα και Κέρκυρα

Ένας 49χρονος Γερμανός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε έλεγχο που του έγινε στο λιμάνι της Πάτρας όπως και ένας 50χρονος υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Πάτρας. Η Επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή σήμερα και αύριο για απολύμανση.

Τρία συνολικά περιστατικά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου ενώ ένα διαπιστώθηκε και στην Λευκάδα. Ο 49χρονος Γερμανός που ήρθε στο λιμάνι της Πάτρας, υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού που βγήκε θετικό και μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας. Πρόκειται για το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα από

το λιμάνι.

Δυο ασθενείς του κορωνοϊού εισήχθησαν στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Νοσοκομείου αναφοράς: μια γυναίκα, η οποία προέρχεται από το στενό περιβάλλον του 70χρονου, που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ και ένας 50χρονος Πατρινός υπάλληλος στην ΔΕΥΑΠ, η οποία εξέδωσε και ανακοίνωση:

«…Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου και αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου, δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες της γιατί θα πραγματοποιηθούν εργασίες απολύμανσης των χώρων.

Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί τους δημότες να μην προσέλθουν αυτές τις ημέρες στην Υπηρεσία…».

Στην Κέρκυρα μια 35χρονη έγκυος που διαμένει στο νησί και δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το 17ο κρούσμα κορονοϊού στο νησί.

Η 35χρονη γυναίκα είχε δέκατα και έκανε το τεστ στο νοσοκομείο με τα αποτελέσματα να την φέρουν θετική στον Covid-19.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα