Συγκλονίζει 9χρονο αγόρι με νανισμό που θέλει να πεθάνει εξαιτίας του σκληρού bullying

Συγκίνηση και σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο με ένα 9χρονο αγοράκι από την Αυστραλία, που πάσχει από νανισμό και κλαίγοντας ζητάει ένα μαχαίρι από την ίδια του τη μητέρα για να δώσει τέλος στη ζωή του εξαιτίας του σκληρού bullying που δέχεται στο σχολείο από τους συμμαθητές του.

Το βίντεο, που έγινε άμεσα viral και έχει ξεπεράσει τις 17 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Facebook, δημοσίευσε στο διαδίκτυο η μητέρα του 9χρονου Κουάντεν προκειμένου να δείξει σε όλους τις συνέπειες

του bullying, καλώντας ταυτόχρονα τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να εκπαιδεύουν σωστά τα παιδιά.

«Θέλω οι άνθρωποι -οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, οι δάσκαλοι- να καταλάβουν ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του bullying. Οπότε μπορεί να εκπαιδεύσετε σωστά τα παιδιά σας; Τις οικογένειές σας; Τους φίλους σας; Αναρωτιέστε ακόμα γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν;», έγραψε η μητέρα του 9χρονου.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να υποστηρίξει το αγοράκι, ενώ ανάμεσά τους ήταν και οι διάσημοι ηθοποιοί Χιου Τζάκμαν και Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, το μήνυμα των οποίων συγκινεί.

«Κουάντεν είσαι δυνατότερος από ό,τι πιστεύεις. Και ασχέτως του τι συμβαίνει, εγώ είμαι φίλος σου. Ας είμαστε όλοι ευγενικότεροι ο ένας απεναντι στον άλλο. Το bullying δεν είναι σωστό. Τέλος. Η ζωή είναι ήδη δύσκολη από μόνη της. Οπότε ας θυμόμαστε ότι κάθε άνθρωπος μπροστά μας δίνει κάποιου είδους μάχη», είπε σε βίντεο που ανέβασε ο Αυστραλός Χιου Τζάκμαν.

Από την πλευρά του ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν των «The Walking Dead» και «Supernatural», ανέβασε, επίσης, ένα βίντεο για το μικρό αγοράκι, λέγοντας:

«Θέλω να ξέρεις ότι έχεις φίλους, συμπεριλαμβανομένου εμού. Έχεις φίλους εκεί έξω τους οποίους δεν έχεις συναντήσει ακόμα. Είμαστε εδώ, σε καλύπτουμε. Πρέπει να το ξέρεις. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με τον καιρό. Στείλε μου μήνυμα», ενώ παρότρυνε την μητέρα του 9χρονου να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο Κουάντεν γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό με την μητέρα του να καταγράφει το βίντεο αφού είδε μπροστά στα μάτια της έναν συμμαθητή του γιου της να τον κοροϊδεύει για το ύψος του.

Δείτε το βίντεο:

This is the impacts of bullying! I seriously don’t know what else to do!

Posted by Yarraka Bayles on Tuesday, February 18, 2020

Δείτε το βίντεο του Χιου Τζάκμαν:

Δείτε το βίντεο του Τζέφρι Ντιν Μόργκαν:

pic.twitter.com/UNkjreHsJV

Jeffrey Dean Morgan (@JDMorgan) February 20, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα