Συγκλονιστικό video από τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρκιζας, με την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, ο οδηγός ενός ασημί Fiat Punto, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, μπαίνει στην στροφή με μεγάλη ταχύτητα και βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα, την ώρα που διέρχεται ένα Ford Fiesta.

Τα δύο αυτοκίνητα τρακάρουν πλαγιομετωπικά, ενώ από την σύγκρουση το Fiat εκτοξεύεται και χτυπά μία διερχόμενη μηχανή με δύο αναβάτες, και καταλήγει στο πεζοδρόμιο.

Η σύγκρουση γίνεται μπροστά στα μάτια δεκάδων νέων, που συνωστίζονται στα Λιμανάκια για να παρακολουθήσουν τους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες.

Σαν από θαύμα, από το συγκεκριμένο ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόνο ο οδηγός της μοτοσικλέτας έφερε κάποιες αμυχές.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάζοντας το βίντεο ο Τάκης Πουρναράκης σημειώνει πως υπεύθυνος για το τροχαίο είναι ο οδηγός του ασημί Punto, ο οποίος κινείται με ακατάλληλη ταχύτητα στο ρεύμα από Βάρκιζα προς Βουλιαγμένη. Έχει φορτίσει υπέρμετρα το εμπρός αριστερά ελαστικό με αποτέλεσμα να υποστρέψει προς την εξωτερική πλευρά της στροφής.

Όπως παρατηρεί, αμφότεροι οι οδηγοί δεν τραυματίστηκαν χάρη στη ζώνη και στον αερόσακο, ενώ οι αναβάτες της μηχανής φορούσαν όλα τα προστατευτικά και αυτό τους προφύλαξε. Ο ένας, μάλιστα, δεν είχε δεμένο το κράνος.

Σύμφωνα με τον Τάκη Πουρναράκη, υπάρχει ευθύνη της Τροχαίας καθώς για δεκαετίες γίνεται αυτό το πράγμα σε αυτό το σημείο. «Το ξέρουν καλά, γιατί το επιτρέπουν;» Υπάρχει ευθύνη και της Πολιτείας που οφείλει να παρέχει ένα οριοθετημένο χώρο (πίστα) σε αυτούς τους νέους ώστε να εκτονώσουν το πάθος τους.

Τέλος, υπάρχει ευθύνη και σε όλους όσοι μαζεύονται στο σημείο, καθώς επικροτούν και μιμούνται αυτές τις πρακτικές.

«Προτείνω άμεσα να αλλάξει η διάταξη του δρόμου στο σημείο ώστε να αποθαρυνθεί αυτή η παράνομη επίδειξη», αναφέρει ο Τάκης Πουρναράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα