Σκουρλέτης: Έπρεπε να «σπάσουμε» την συμφωνία με τον Καμμένο από τον Αύγουστο του 2018

Η συμφωνία με τον Πάνο Καμμένο θα έπρεπε να είχε σπάσει από τον Αύγουστο του 2018, δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, συμπληρώνοντας ότι «ήταν μία χρυσή περίοδος όπου είχαμε να επιδείξουμε συγκεκριμένο έργο που αφορούσε την οικονομία».

Όπως είπε, μιλώντας

στον ALPHA TV, «το ‘σκεπάσαμε’, αναλώσαμε πολιτικό κεφάλαιο με το να εξηγούμε κάθε βδομάδα και να ερμηνεύουμε τις δηλώσεις του Καμμένου, αν θα ρίξει ή όχι την κυβέρνηση. Εκεί θα έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα».

Ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στο άνοιγμα του κόμματος, είπε ακόμη: «Βρισκόμαστε στη δεκαετία της ‘συριζοποίησης’ κάποιων δυνάμεων που παλαιότερα εκφράζονταν από τον κεντροαριστερό χώρο» είπε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Ερχόμαστε από πολύ παλιά και έχουμε και πολύ μέλλον. Δεν ξεκινάμε τώρα» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «δεν βρισκόμαστε, λοιπόν, μπροστά σε μια καινούργια φάση».

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «πρέπει να υπάρξει μια εξωστρεφής απολογιστική διαδικασία (…) και με την παρουσία μας μέσα στην ίδια την κοινωνία, να αναζητήσουμε τις δικές μας αστοχίες, που ήταν τα δικά μας τα λάθη και δεν μπορέσαμε να ξανακερδίσουμε την κυβέρνηση».

The post Σκουρλέτης: Έπρεπε να «σπάσουμε» την συμφωνία με τον Καμμένο από τον Αύγουστο του 2018 appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα