Σε δείπνο για την ενίσχυση του γυναικείου ρόλου στην οικονομία η Μαρέβα Μητσοτάκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ακόμη η πρώτη κυρία της χώρας, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία μάλιστα συμμετείχε σε φιλικό γεύμα που διοργάνωσε η Λιάνα Γούτα.

Η Λιάνα Γούτα είναι Χημικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και εργάζεται για περισσότερα από 20 χρόνια στην πετρελαϊκή βιομηχανία. Συγκεκριμένα, είναι Διευθύντρια International Government

Affairs του Πετρελαϊκού Ομίλου στον οποίο εργάζεται και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Πετρελαϊκών Εταιρειών.

Η κα Γούτα διοργάνωσε το συγκεκριμένο δείπνο στο «ERGON Agora», στο οποίο συμμετείχαν σημαντικές γυναίκες της Θεσσαλονίκης, με στόχο να συζητηθεί η ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου της Σύγχρονης Γυναίκας στην Οικονομία, καθώς και οι τρόποι, με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτό.

Το φιλικό δείπνο που διοργάνωσε η κα Γούτα παρουσία της κυρίας Μαρέβα Μητσοτάκη

Η κα Γούτα, μετά το πέρας του φιλικού δείπνου, ανέβασε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες από την συνάντηση των γυναικών, με την παρουσία και της κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.

Στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες, η κα Γούτα έγραψε:

«Ήταν χαρά και μεγάλη τιμή να υποδεχθούμε στην πόλη μας, μαζί με κάποιες από τις πιο δυναμικές γυναίκες της Θεσσαλονίκης, την κα Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη, σε ένα φιλικό γεύμα και να ανταλλάξουμε ιδέες σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση γύρω από τον πολιτισμό, την κοινωνία, αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου της Σύγχρονης Γυναίκας στην Οικονομία. Ευχαριστούμε!».

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της κ. Γούτα από το φιλικό δείπνο, το οποίο διοργάνωσε και στο οποίο παρευρέθη και η κα Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ήταν χαρά και μεγάλη τιμή να υποδεχθούμε στην πόλη μας, μαζί με κάποιες από τις πιο δυναμικές γυναίκες της Θεσσαλονίκης,…

Posted by Liana Gouta on Wednesday, September 11, 2019

The post Σε δείπνο για την ενίσχυση του γυναικείου ρόλου στην οικονομία η Μαρέβα Μητσοτάκη appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα