Ρένια Λουιζίδου: Τι αποκάλυψε για το «Καφέ της Χαράς» (video)

Μετά από 23 χρόνια, η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς» επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2020 με  νέα επεισόδια.

Η Ρένια Λουϊζίδου, που πρωταγωνίστησε ως η «Χαρά», στο πλευρό του Χάρη Ρώμα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου», ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά, «Το Σόι Σου», που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως θα συμμετέχει στα νέα

επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

«Όλοι θα είμαστε», δήλωσε η ίδια, ενώ συμπλήρωσε:

«Ο αριθμός των επεισοδίων είναι αβέβαιος ακόμα. Θα ξεκινήσουμε με τα πέντε πρώτα και θα δούμε πώς θα πάει».

Για το τέλος της σειράς «Το Σόι σου», εξομολογήθηκε:

«Ήταν μια σειρά που κράτησε 5 χρόνια. Δε θα τέλειωνε κι αυτό; Αν ήταν άλλα χρόνια, τα προηγούμενα της τηλεόρασης, θα σου έλεγα ότι είναι καλύτερα να τελειώνει κάτι πριν αρχίσει η φθορά του, να αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η κρίση μας έκανε να βάλουμε πολύ νερό στο κρασί μας και να επαναπροσδιορίσουμε διάφορα πράγματα, του τύπου όταν μια δουλειά πάει δεν την διακόπτεις εύκολα. Μπορεί να είχαν δίκιο, να μας έσωσαν, να πήγαινε κατά διαβόλου από εδώ και πέρα και να χαλούσαμε και αυτό που είχαμε φτιάξει.

Είχαμε και ζόρι πια με τα σενάρια, μετά από 5 χρόνια στο τι να γραφτεί κλπ. Μπορεί να φοβήθηκαν κι αυτό. Στο τελευταίο γύρισμα κλαίγαμε όλοι, δε γινόταν αλλιώς».

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι έχει περάσει και δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας της. Μάλιστα, έχει υπάρξει σειρά που πληρώθηκε μόνο το ένα από τα δεκαεννέα επεισόδια!

«Τα πιο δύσκολα χρόνια που πέρασα οικονομικά, ήταν τα 2-3 μετά τους Απαράδεκτους. Οι πιο ακριβοπληρωμένες σειρές που έχω κάνει είναι αυτές μετά το «Καφέ της Χαράς», το «Ιωάννα της καρδιάς» και το «Κλεμμένη Ζωή».

Για τη σειρά που είχα κάνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα στον ΑΝΤ1, «Το Αμάρτημα της Μητρός μου», πληρώθηκα μόνο ένα επεισόδιο, ενώ γυρίσαμε 19.

Είμαστε στη λίστα πλειστηριασμού για ένα ακίνητο το 3080! Αυτός ο άνθρωπος που μας χρωστάει συνεχίζει να υπάρχει στον χώρο με άλλη εταιρεία».

Δείτε το βίντεο:

The post Ρένια Λουιζίδου: Τι αποκάλυψε για το «Καφέ της Χαράς» (video) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα