Πέτρος Κωστόπουλος: Μετά την Τζένη Μπαλατσινού ερωτεύτηκα δύο φορές έντονα (video)

19:04 8/7/2019 - Πηγή: Mononews

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τις δικές του «ζενίθ» στιγμές αλλά και τις «σφαλιάρες» που έχει βιώσει, σε επαγγελματικό επίπεδο σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Ρένο Χαραλαμπίδη, στο 5ο επεισόδιο της σειράς συνεντεύξεων «ZeniΘ DUAL ENERGY».

Με αφορμή το γάμο της Τζένης Μπαλατσινού, ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε τα θετικά συναισθήματά του για τη μητέρα των τριών παιδιών του σχολιάζοντας ότι μετά από επτά χρόνια χωριστής πορείας θέλει να είναι καλά

στη ζωής της. «Ο γάμος μας ολοκληρώθηκε επιτυχώς γιατί μεγαλύτερη επιτυχία από τη γέννηση τριών παιδιών δεν υπάρχει» είπε στον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Ρένο Χαραλαμπίδη. Παράλληλα, χαρακτηρίζει ανόητη και γελοία τη στάση όσων επιμένουν να ασχολούνται με τον ίδιο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Ο ίδιος πάντως εξομολογήθηκε ότι μετά την Τζένη Μπαλατσινού, έζησε ξανά τον έρωτα και μάλιστα δύο φορές και σε έντονο βαθμό, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την άνοδο και την πτώση της ΙΜΑΚΟ, για το «ξεβλάχεμά» του όπως ο ίδιος λέει, για το ενδεχόμενο ενεργής συμμετοχής του στο πολιτικό σκηνικό και για την επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Δεν υπάρχει μεγαλοσύνη στον τόπο μας. Όταν σε βλέπουν στα πατώματα, θέλουν να σε βάλουν κάτω να σε πατήσουν κιόλας, και αυτό γίνεται ανθρωποφαγικό. Έλεγαν ότι ένα περιοδικό και ένας ραδιοφωνικός σταθμός έφερε την κρίση. Στην ΙΜΑΚΟ είχαμε τους πιο υψηλούς μισθούς στον ελληνικό Τύπο. Μια φωτογράφηση μπορεί να κόστιζε 20.000 ευρώ και στη διάρκεια της παραγωγής της όλοι περνούσαν πλουσιοπάροχα με αστακούς και σολομούς. Ένας διευθυντής περιοδικού έπαιρνε 8.000 ευρώ καθαρά, δηλαδή 15.000 μικτά, επί 14 μισθούς κτλ». είπε χαρακτηριστικά για την εταιρεία του.

Αναφορικά με το πότε «ξεβλάχεψε» πραγματικά ο ίδιος είπε, «Έχω φάει πολλές σφαλιάρες και δεν θέλω να μιλάω για την εκπαίδευση μου. Έκανα δυο μεταπτυχιακά στο Παρίσι στα οικονομικά. Έκανα ένα doctora στην πολιτική οικονομία γιατί ήθελα να γίνω καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, το οποίο πήρα με άριστα σε ηλικία 25 ετών. Έδωσα εξετάσεις και πέρασα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ήμουν ο πρώτος Έλληνας υπάλληλος συμβούλου και ο πιο νέος στον βαθμό Α, δηλαδή στον επιστημονικό βαθμό. Μετά έγινα σύμβουλος της Σοσιαλιστικής Ομάδος σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής. Τότε ξεβλάχεψα κανονικά. Η πρώτη φορά ήταν όταν ήρθα από τον Βόλο στην Αθήνα. Αλλά το κανονικό ξεβλάχεμα πέρα από το γούστο και την αισθητική, θέλει χρήματα. Δεν φτάνει μόνο το διάβασμα. Χρειάζεται να πας ταξίδια, να δεις τον κόσμο, να μάθεις τρόπους».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε και για τα πολιτικά απορρίπτοντας ο ίδιος να είναι κάποια στιγμή υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ. «Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική, το ΚΙΝΑΛ σήμερα είναι ξενέρωτο. Δεν έχει θέσεις που με εκφράζουν, δεν είναι σέξι. Η Φωφή δεν είναι leader, με την ολοκληρωμένη έννοια της λέξης. Το ΚΙΝΑΛ χρειάζεται να βρει τον Μπλερ του για να ξαναγεννηθεί».

Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση πολλών με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Πολλοί Έλληνες πανηγυρίζουν μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το θεωρώ ψέμα σε μεγάλο βαθμό. Είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν στη χώρα μας συνανθρώπους με διαφορετικό χρώμα δέρματος κι όμως αυτοί χαίρονται με την επιτυχία του Αντετοκούνμπο. ‘Όπως μιλάει ο ίδιος για την Ελλάδα δεν μιλούν ούτε οι Έλληνες», είπε χαρακτηριστικά.

The post Πέτρος Κωστόπουλος: Μετά την Τζένη Μπαλατσινού ερωτεύτηκα δύο φορές έντονα (video) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα