Πάτρα: Με παρατάει, μέχρι χθες έλεγε άλλα ο Μάνος Δασκαλάκης, λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου

14:28 6/4/2022 - Πηγή: Mononews

Τις πρώτες δηλώσεις της αφού έμαθε ότι ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης έχει στραφεί εναντίον της, έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο. Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», φέρεται να δήλωσε η 33χρονη κατηγορουμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αμέσως μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης για τα «αδιάσειστα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον της», αρκείται να

πει ότι «λυπάμαι, μέχρι χθες έλεγε άλλα».

«Κατηγορούμαι άδικα», επαναλαμβάνει.

Αυτό φώναξε και την πρώτη μέρα που μπήκε στις φυλακές Κορυδαλλού. «Είμαι αθώα», έλεγε διαρκώς, έχοντας τα πρώτα λεπτά που βρέθηκε στον Κορυδαλλό μία κρίση. Δεν ήθελε να μπει στη φυλακή. Δάκρυσε, ζητώντας από την οικογένειά της να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφυλακιστεί.

Γι’ αυτό και είναι έτοιμοι οι δικηγόροι της να καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισης.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο STAR, αναφέρθηκε στο αίτημα που θα καταθέσουν για να αποφυλακιστεί η μητέρα της Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η 33χρονη.

«Αύριο θα υποβάλουμε το αίτημα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά να δοθεί η ελευθερία της για όσο χρόνο χρειάζονται οι έρευνες, ακόμα κι αν είναι περιοριστικοί όροι κατ’ οίκον με βραχιολάκι. Δεν θα σταματήσει να φωνάζει για την αθωότητά της. Δεν έχει αντιπαλότητα. Έχει θλίψη που δεν της συμπαραστέκεται (σ.σ: ο Μάνος Δασκαλάκης) και όχι να στρέφεται εναντίον της με κινήσεις για το φαίνεσθαι», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Δικηγόρος Δασκαλάκη: Στυγνή δολοφονία ο θάνατος της Τζωρτζίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα