«Πάτωσε» η ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη – Πόσα εισιτήρια έκοψε την πρώτη εβδομάδα

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Κώστα Γαβρά για τα  γεγονότα του 2015 και της «υπερήφανης διαπραγμάτευσης» βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, δεν κατάφερε να αγγίξει τις προσδοκίες των παραγωγών της, τουλάχιστον κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής της στην Ελλάδα.

Το κινηματογραφικό κοινό φαίνεται πως προτίμησε την εξαιρετική ταινία του «Joker» του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς, παρά το αμφιλεγόμενο περιεχόμενο της.

Ειδικότερα, η ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα» έκοψε 23.729 εισιτήρια,

από την Πέμπτη όταν και βγήκε στους κινηματογράφους μέχρι και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ενώ το «Joker» κατάφερε να κόψει 160.οοο εισιτήρια στην επικράτεια. Η ταινία του Τοντ Φίλιπς  προβάλλεται σε πάνω από εκατό αίθουσες ανά την επικράτεια,ενώ αυτή του Κώστα Γαβρά σε 78.

Η απόδοση της ταινίας του Φίλιπς, αποτελεί το δεύτερο καλύτερο εισπρακτικό ρεκόρ του 2019 στη χώρα μας, μετά από εκείνο του «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη», που έφτασε τα 303.616 εισιτήρια σε 8 ημέρες. Μάλιστα,  23.000 θεατές είδαν το «Joker» μία ημέρα πριν την επίσημη έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους, μετά τις 10 το βράδυ.

The post «Πάτωσε» η ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη – Πόσα εισιτήρια έκοψε την πρώτη εβδομάδα appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα