Παπανικολάου: “Το σχέδιο εξυγίανσης των Ναυπηγείων περιλαμβάνει αυτούσια ότι έχουμε συμφωνήσει”

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, Νίκος Παπανικολάου για την σημερινή έγκριση του σχεδίου εξυγίανσης του Ναυπηγείου Ελευσίνας από το υπουργικό συμβούλιο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος Ν. Παπανικολάου τονίζει σε ανακοίνωση του ότι “σήμερα εγκρίθηκε πανηγυρικά από το Υπουργικό συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό το σχέδιο Νόμου της Onex Elefsis Shipyards, με ιδιαίτερη αναφορά του ίδιου του Πρωθυπουργού κυρίου Κυριακου Μητσοτάκη” και

πρόσθεσε: “Έγινε αναλυτική παρουσίαση του πλάνου εξυγίανσης από τον αρμόδιο για την εξυγίανση Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κύριο Γεωργιάδη και είχε φυσικά και την απόλυτη στήριξη λόγω θεμάτων εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας, αρμόδιου Υπουργού Εθνικής Άμυνας κυρίου Παναγιωτοπούλου. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Σύσσωμη η Κυβέρνηση έστειλε το μήνυμα αναγέννησης των Ναυπηγείων μας σε όλους τους λάτρεις της οπισθοδρόμησης και της αδράνειας εντός και εκτός Χώρας.

Το σχέδιο νόμου, ενσωματώνει φυσικά το σχέδιο εξυγίανσης και αυτούσια ότι έχουμε συμφωνήσει με την νέα ιδιοκτήτρια των Ναυπηγείων μας. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα ψήφισης του στην Βουλή κτλ”
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων τονίζει:

“Ένα πολύ μακρύ ταξίδι με δύσκολη διαδρομή και πολλές δοκιμασίες πλησιάζει στο λιμάνι του.. Μαζί και ενωμένοι, διασώζουμε το ναυπηγείο μας από το «λουκέτο» που μεθοδεύαν οι δυνάμεις αδράνειας με τις περίφημες «εναλλακτικές τους».. εναλλακτικές της καταστροφής..

ζητάμε από όλες και όλους σας, με πολύ αγάπη και σεβασμό, από εδώ και πέρα, να είστε υποψιασμένοι!

Προτιμήστε να ενημερώνεστε μόνο από τα επίσημα χείλη του ΔΣ του Σωματείου που εκλέξατε, και που έχει την μόνη υπεύθυνη και αληθινή ενημέρωση. Έχουμε το πλεονέκτημα της πληροφόρησης πως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι δυνάμεις αδράνειας θα εντείνουν τις οποίες προσπάθειες τους για παραπλάνηση και παραπληροφόρηση εξαντλώντας ότι ευκαιρία θεωρούν πως τους έχει απομείνει, για να κάνουν ζημιά :

⁃ εις βάρος των δεδουλευμένων μας ,
⁃ εις βάρος των αποζημιώσεων μας
⁃ και εις βάρος του ιερού δικαιώματος μας για δουλειά σε ναυπηγείο ανοιχτό, ναυπηγείο που ιδιοκτησία και εργαζόμενοι πάνε μαζί για το κοινό καλό, ναυπηγείο των πολλών και των εργατών και όχι ναυπηγείο των ολίγων και των εκλεκτών.

Έχουμε κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα. Ότι έχουμε συμφωνήσει είναι μέσα στο σχέδιο εξυγίανσης. Τα δεδουλευμένα μας, οι αποζημιώσεις μας, το δικαίωμα μας στην δουλειά. Το σχέδιο εξυγίανσης είναι η μόνη αληθινή και χειροπιαστή λύση. Γυρίζουμε την πλάτη στο χθες, κλείνουμε τα αυτιά στις καθοδηγούμενες Σειρήνες.
Όλοι μαζί στο μέλλον που μαζί χαράξαμε, μαζί συμφωνήσαμε και μαζί προχωρούμε μέχρι τελικής ολοκλήρωσης .
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας, την τιμούμε, σας τιμούμε και είμαστε περήφανοι για το μέλλον που μαζί διαλέξαμε και είναι πλέον στην πόρτα μας’.

Διαβάστε επίσης

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Παπανικολάου, “Το, Ναυπηγείων,papanikolaou, “to, nafpigeion