ΟΤΕ: Κλείνουν προληπτικά πέντε κτήρια για απολύμανση

Την απόφαση να κλείσει για καθαρά προληπτικούς λόγους πέντε κτήρια του προκειμένου να προχωρήσει σε απολύμανση έλαβε η διοίκηση του ΟΤΕ.

Πιο συγκεκριμένα, κλείνουν τα κτήρια  του Διοικητικού Μεγάρου στο Μαρούσι, της Αγ. Κωνσταντίνου επίσης στο Μαρούσι, της Παιανίας, του Κεραμεικού και της ΟΤΕ Academy στο Ν. Ηράκλειο, τα οποία και θα εκκενωθούν για

48 ώρες.

Σε εσωτερική ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους διευκρινίζεται πως έως σήμερα δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα κορωναϊού μεταξύ των εργαζομένων στον Όμιλο ΟΤΕ, ωστόσο, η απόφαση για απολύμανση προκύπτει σε συνέχεια της ενημέρωσης για επιβεβαιωμένα κρούσματα κορoναϊού που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Holmes Place στο Μαρούσι, το οποίο επισκέπτονται εργαζόμενοί του ΟΤΕ, καθώς και στο Deree, με το οποίο ο Όμιλος συνεργάζεται στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης των φοιτητών του.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας στα κτίρια για τις ημέρες που θα παραμείνουν κλειστά, θα εργαστούν μέσω των τεχνολογικών υποδομών του ΟΤΕ για απομακρυσμένη πρόσβαση σε εταιρικές εφαρμογές και τον εταιρικό υπολογιστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα