Όλες οι εξελίξεις για το Mega: Πότε ανοίγει, ποιοι θα συμμετάσχουν, ο ρόλος του Στ. Μαλέλη

Εν αναμονή της επιστροφής του Μεγάλου Καναλιού, και τα στελέχη ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη του νέου προγράμματος.

Εκτός απροόπτου το κανάλι θα επιστρέψει δυναμικά στις αρχές Φεβρουαρίου, με τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το νέο πρόγραμμα να μην έχουν οριστικοποιηθεί – τουλάχιστον όχι όλα.

Πληροφορίες από δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» αναφέρουν πάντως ότι το ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα πάρει νέα παράταση προκειμένου να «στηθεί» σωστά.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι, μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη,

η Μαίρη Συνατσάκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κ.ά. που όμως θα πρέπει να περιμένουν για την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά τον ρόλο του Σταμάτη Μαλέλη, θα είναι παρών στην επαναλειτουργία του καναλιού, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο εάν θα συνεχίσει επ’ αόριστον.

Ενημερωτικό πρόγραμμα

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, σύμφωνα με το typologies, στην ιστορική «Κοινωνία Ώρα Mega» θα είναι ο Νίκος Φιλιππίδης ο οποίος μετακινήθηκε από τον Σκάι και ο Ντίνος Σιωμόπουλος , μαζί ενδεχομένως με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Για την θέση του πολιτικού σχολιαστή που κατείχε στο Mega ο Γιάννης Σαραντάκος ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Παπαχρήστου, του Γιάννη Πρετεντέρη και του Νίκου Φελέκη («Επενδυτής»).

Το ενημερωτικό δίωρο που θα ακολουθεί θα παρουσιάζουν ο Θανάσης Φουσκίδης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η ψυχαγωγία με ελληνικές σειρές από την ταινιοθήκη του Mega και ξένο πρόγραμμα.

Στις διεθνείς ειδήσεις θα είναι ο Στρατής Αγγελής, με προϋπηρεσία στο Mega και στην «Αυγή».

Το δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει τις καθημερινές, στις 8.00 το βράδυ η Δώρα Αναγνωστοπούλου, πρώην παρουσιάστρια στην ΕΡΤ και στη ΝΕΡΙΤ. Πολύ καλές εντυπώσεις στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου έχει αφήσει η Ράνια Τζίμα, η οποία δείχνει να έχει τη δυνατότητα να κάνει και περισσότερα πράγματα στον τομέα αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα