Ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει γενέθλια! Δείτε τις νέες φωτογραφίες που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον

Νέες φωτογραφίες του γιου του Ουίλιαμ και της Κέιτ, πρίγκιπα Τζορτζ για τα γενέθλιά του

Τα έκτα γενέθλια του πρίγκιπα Τζορτζ γιορτάζει σήμερα η βασιλική οικογένεια και ολόκληρη η Μεγάλη Βρετανία. Ο τρίτος σε διαδοχή στον βασιλικό θρόνο γεννήθηκε ακριβώς πριν από έξι χρόνια, στις 22 Ιουλίου 2013.

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα, το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα

πορτραίτα του μικρού χαριτωμένου πρίγκιπα Τζορτζ, τα οποία τράβηξε η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον.

Ο 6χρονος Τζορτζ κοιτάει στην κάμερα με ένα μεγάλο χαμόγελο, δείχνοντας χαρούμενος και ξέγνοιαστος.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι πολύ χαρούμενοι που δημοσιοποιούν τρεις νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ για τα έκτα γενέθλιά του», έγραψε το Παλάτι στη λεζάντα που συνόδευε τις τρεις νέες φωτογραφίες.

Φορώντας την φανέλα της Εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, ο πρίγκιπας δείχνει την αγάπη του για την ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας του.

Όπως είναι γνωστό, ο 6χρονος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ είναι μεγάλος οπαδός της Άστον Βίλα και δεν λείπει ποτέ από μεγάλα ματς της ομάδας.

Τα δύο συγκεκριμένα πορτραίτα τραβήχτηκαν στον κήπο του παλατιού του Κένσιγκτον, πιθανότατα κατά την διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Γνωστός για την ζωηράδα του και τις σκανδαλιές για τις οποίες έχει μιλήσει κατά καιρούς, η μητέρα του, Κέιτ, ποζάρει αποκαλύπτοντας και τις απώλειες στα παιδικά του δόντια!

Η τρίτη φωτογραφία έχει τραβηχτεί επίσης από την Κέιτ Μίντλετον στο Μιστίκ, το ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάθε χρόνο οι Κέιμπριτζ, παρέα με τους γονείς της.

Στην τελευταία φωτογραφία, μάλιστα, φαίνεται να φοράει ένα μαγιό με άσπρες και μπλε ρίγες H&M, ενώ από πάνω ένα μπλουζάκι τύπου πόλο της ίδιας εταιρείας, κόστους περίπου 10 ευρώ.

The post Ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει γενέθλια! Δείτε τις νέες φωτογραφίες που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα