Νίκη Βίσση: «Ακόμα μένω στο υπόγειο του καμμένου μου σπιτιού»

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους και κατέστρεψε τις περιουσίες των κατοίκων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Νίκη Βίσση.

Μιλώντας στο On Time για την κατάσταση που επικρατεί στο Μάτι σήμερα, η αδελφή της Άννας Βίσση, η οποία είναι μόνιμος κάτοικος, δήλωσε:

«Εγώ μένω στο Μάτι γιατί ήταν η μόνιμη κατοικία και ζούσα από το 1995 εκεί με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Έχουμε πάρει άδεια και ξαναχτίζουμε το σπίτι. Μένω στο υπόγειο του σπιτιού

μου, που είχε καεί κι αυτό και το έφτιαξα».

«Υπάρχει όμως κόσμος που εδώ και δύο χρόνια περίπου ταλαιπωρείται με γραφειοκρατικές διαδικασίες και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ανοικοδόμηση της κατοικίας τους. Υπάρχουν ακόμα οικογένειες με παιδάκια που μένουν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα, όπου κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτοί να φύγουν από εκεί καθώς θα λήξει η διορία», συμπλήρωσε η Νίκη Βίσση.

Όσο για τις οικογένειες των θυμάτων δήλωσε:

«Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν δικαιωθεί ακόμα, δηλαδή δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Εγώ σαν Νίκη περιμένω αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν ανθρώπους να δικαιωθούν, θα ήθελα πάρα πολύ οι υπεύθυνοι που κατηγορούνται να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει και εννοείται οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους να συνεχίζουν να έχουν μια καθημερινή κανονική ζωή όπως είχαν».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα