Μια ελληνική εταιρεία ένδυσης κερδίζει το στοίχημα: Η επέκταση εντός και εκτός συνόρων

Ολοένα και περισσότερο επεκτείνει τις δραστηριότητές της μια ελληνική εταιρεία-σύμβολο της γυναικείας κομψότητας και αισθητικής.

Ο λόγος για την Toi&Moi η οποία προτίθεται να προχωρήσει σε νέα επέκταση των δραστηριοτήτων της στα Βαλκάνια, ενώ ήδη oι συλλογές της διατίθενται σε 250 και πλέον multi-brand καταστήματα στην Ελλάδα καθώς και σε σημεία πώλησης του εξωτερικού, όπως

στην Αρμενία, την Κύπρο και τη Ρωσία.

Η εταιρεία στη χρήση του 2018 πρόσθεσε νέα σημεία στο δίκτυό της στην εγχώρια αγορά, καταγράφοντας παράλληλα αύξηση των πωλήσεών της.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της ανήλθε στα 14,81 εκατ. ευρώ έναντι 14,31 εκατ. ευρώ το 2017, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 3,48% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση του 2017. Τα μικτά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 7,34 εκατ. ευρώ έναντι 7 εκατ. ευρώ το 2017, ενισχυμένα κατά 4,6%.

Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων ανήλθαν σε 619 χιλ. ευρώ έναντι 626 χιλ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 91 χιλ. ευρώ έναντι κερδών ύψους 84 χιλ. ευρώ. Η αλυσίδα, το 2018, εγκαινίασε δύο νέα καταστήματα, ένα στην περιοχή της Κηφισιάς και ένα στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα. Η Toi&moi διαθέτει 30 ομώνυμα καταστήματα (εταιρικά, shops in shop και franchise), αναπτύσσοντας καταστήματα και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στον Λίβανο και στην Αλβανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα