Λάρισα: Αποσωληνώθηκε η 27χρονη γιατρός που έχει κορονοϊό

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 27χρονη ειδικευόμενη γιατρό, η οποία νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς αποσωληνώθηκε, μετά από περίπου ένα 24ωρο.

Όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης, στο OPEN, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, «η κοπέλα, η συνάδελφος αποσωληνώθηκε το πρωί».

Πλέον οι θεράποντες γιατροί, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας της 27χρονης, η οποία

ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, καθώς πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Υπενθυμίζεται ότι η 27χρονη κοπέλα εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορονοϊού, αφού επέστρεψε από διακοπές που έκανε στη Χαλκιδική.

Τέθηκε αμέσως σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της, ωστόσο η κατάστασή της χειροτέρευσε και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Εκτός από την 27χρονη με κορονοϊό νοσηλεύονται άλλα τρία άτομα από την παρέα της 27χρονης που παραθέριζαν όλοι μαζί στη Χαλκιδική, μεταξύ των οποίων και ένας αγγειοχειρουργός η κατάσταση του οποίου είναι επιβαρυμένη.

Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκεται διασωληνωμένος ακόμη ένας γιατρός, ένας 58χρονος παιδίατρος ο οποίος είχε μεταφερθεί εκεί από το νοσοκομείο του Βόλου και έχει υποκείμενο νόσημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα