Λάουρα Νάργες: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram και τα μηνύματα λατρείας

Ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Λάουρα Νάργες, η οποία μετρά περισσότερους από 380 χιλ. followers.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια, η οποία φημολογείται ότι βρίσκεται σε μία νέα σχέση με πρώην παίκτη του Survivor, ανέβασε μία φωτογραφία της και μοιράστηκε ένα διαφορετικό μήνυμα.

Χαλαρή και ταυτόχρονα σοβαρή, με ένα χαμηλών τόνων makeup look,

που αναδεικνύει την φυσική της ομορφιά και φορώντας ένα κόκκινο φούτερ, η Λάουρα έγραψε:

«Αυτό είναι το σημερινό mood μου και δεν θα προσποιηθώ κάτι διαφορετικό, μόνο και μόνο για να είναι ταιριαστό στο insta feed, τον ναό των (στημένων) highlight.

Μια μικρή συμβουλή που αν θέλετε την κρατάτε, αν θέλετε την πετάτε:

Προσπαθούμε και παλεύουμε καθημερινά να κατακτήσουμε τα όνειρα μας, τους στόχους μας, τα θέλω μας και γιατί όχι, να χορτάσει το εγώ μας.

Και πολλές φορές νιώθουμε και βλέπουμε ξεκάθαρα να μας αδικούν, ακόμα και να μας μειώνουν. Ποια αξιοκρατία;

Μην το επιτρέπετε πότε να σας το κάνουν αυτό. Ίσως βέβαια και να είναι ένα σημάδι που σας λέει ξεκάθαρα να αλλάξετε κατεύθυνση για να βρεθείτε κάπου καλύτερα, μακριά από την τοξικότητα. Κάπου, που θα εκτιμούν την προσωπικότητα και τις κρυμμένες ακόμα ικανότητες σας.

Διαβάστε τα σημάδια, και σε μία ακόμη τόσο δύσκολη στιγμή βρείτε το κουράγιο να περιμένετε με ανυπομονησία το πραγματικό καλό που θα σας έρθει μετά το εμπόδιο που συναντάτε για 1000ή ίσως φορά.

Πάνω απ’ όλα, μη σταματάτε ποτέ μα ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας και να θυμάστε πόσο αξίζετε! Καλό λονδρέζικο απόγευμα σε όλους».

Μάλιστα, πρόσθεσε τα hashtags στα αγγλικά: «Μπορείτε να με μισήσετε τώρα» και «Δεν θα σταματήσω ποτέ», περνώντας το δικό της μήνυμα με αυτόν τον τρόπο.

Αμέσως συγκέντρωσε χιλιάδες likes, ενώ πολλοί έσπευσαν να συμφωνήσουν με τα λεγόμενά της και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπό της.

View this post on Instagram

Αυτό είναι το σημερινό mood μου και δεν θα προσποιηθώ κάτι διαφορετικό, μόνο και μόνο για να είναι ταιριαστό στο insta feed, τον ναό των (στημένων) highlight. Μια μικρή συμβουλή που αν θέλετε την κρατάτε, αν θέλετε την πετάτε: Προσπαθούμε και παλεύουμε καθημερινά να κατακτήσουμε τα όνειρα μας, τους στόχους μας, τα θέλω μας και γιατί όχι, να χορτάσει το εγώ μας. Και πολλές φορές νιώθουμε και βλέπουμε ξεκάθαρα να μας αδικούν, ακόμα και να μας μειώνουν. Ποιά αξιοκρατία; Μην το επιτρέπετε πότε να σας το κάνουν αυτό. Ίσως βέβαια και να είναι ένα σημάδι που σας λέει ξεκάθαρα να αλλάξετε κατεύθυνση για να βρεθείτε κάπου καλύτερα, μακριά από την τοξικότητα. Κάπου, που θα εκτιμούν την προσωπικότητα και τις κρυμμένες ακόμα ικανότητες σας. Διαβάστε τα σημάδια, και σε μία ακόμη τόσο δύσκολη στιγμή βρείτε το κουράγιο να περιμένετε με ανυπομονησία το πραγματικό καλό που θα σας έρθει μετά το εμπόδιο που συναντάτε για 1000ή ίσως φορά. Πάνω απ’ όλα, μη σταματάτε ποτέ μα ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας και να θυμάστε πόσο αξίζετε! Καλό λονδρέζικο απόγευμα σε όλους ___________________________________________

Keywords
Τυχαία Θέματα