Κριστιάν Ντιόρ: Το ελίτ δείπνο στα Αναφιώτικα ολοκληρώθηκε επιτυχώς

Το ελίτ δείπνο στα Αναφιώτικα της Πλάκας του οίκου Κριστιάν Ντιόρ (Christian Dior) ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με επιτυχία, 24 ώρες πριν από την αποψινή μεγάλη βραδιά της επίδειξης.

Τα εστιατόρια που είχε κλείσει εξ ολοκλήρου ο γαλλικός οίκος για το πριβέ δείπνο (Εσπερίδες, Γιασεμί μεταξύ άλλων), διακοσμήθηκαν εκ νέου με αντικείμενα και είδη σπιτιού από την εταιρεία Dior Maison.

Χρησιμοποιήθηκαν εν πολλοίς πιατικά

της εταιρείας Themis Z με είδη σπιτιού και ρουχισμού. Έτσι, η ελληνίδα (διεθνής) σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη απόλαυσε στιγμές τεράστιας αναγνώρισης.

Εξάλλου, έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την Dior Maison για μια πολύ ιδιαίτερη σειρά από πιάτα. Μερικά από αυτά τα κομμάτια φιγουράρισαν στο χθεσινοβραδινό άρτιο art de la table του οίκου.

Οι φωτογραφίες από το ίνσταγκράμ της έχουν κάνει το γύρω της Ελλάδας.

Ματίλντ Βαρνιέ αριστερά και Θέμις Ζουγανέλη δεξιά

Εκείνη κάθισε με τη γαλλίδα ηθοποιό Ματίλντ Βαρνιέ (Matilde Warnier), που διαφημίζει προίόντα περιποίησης του Ντιόρ.

Φυσικά βρισκόταν εκεί η Ευγενία Νιάρχου με την κολλητή της φίλη Μπιάνκα Μπραντολίνι. Οπωσδήποτε αργότερα θα σαλπάρουν για την αγαπημένη τους Μύκονο.

Έκατσαν μαζί με το διάσημο μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία Σούκι Γουτερχάους (Suki Waterhouse), το μανεκέν του Ντιόρ Καμίγ Ρόου (Camille Rowe) και την ελληνοϊταλίδα ηθοποιό Βαλέρια Γκολίνο. Η τελευταία υποδύθηκε τη Δανάη Στράτου, σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά Ενήλικοι στην αίθουσα για τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ το 2015.

Το δείπνο απευθύνθηκε κυρίως σε Γάλλους ή διεθνείς φίλους των διοργανωτών. Μία ελληνίδα επαγγελματίας ξεχώρισε, η βραβευμένη διακοσμήτρια Νατάσσα Κοκκαλιάρη (www.stokas.gr).

Themis Z

Το δείπνο είχε οργανώσει η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του γαλλικού οίκου Ματίλντ Φαβιέ (Mathilde Favier) με τη συνεργάτριά της Αλίν ντος Σάντος (Aline Dos Santos).

Μελιτζάνες, ελιές, χωριάτικη σαλάτα, βραστά λαχανικά, χόρτα, ψάρι ψημένο μέσα στο αλάτι
και για dessert ελληνικά λουκούμια και μπακλαβαδάκια

Ας σημειωθεί ότι η βραδιά συνοδευόταν από ζωντανή μουσική, δύο μπουζούκια.

Εν αναμονή της αποψινής μεγάλης βραδιάς, πολλοί από τους εμπλεκόμενους απόλαυσαν τα γαλήνια νερά στο Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη.

Μπιάνκα, Καμίγ, Ευγενία

Επειδή ο Ντιόρ βρίσκεται στην Ελλάδα εν μέρει για το μομέντουμ που απολαμβάνει η χώρα με τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, πρόκειται να αναδείξει και έλληνες καλλιτέχνες.

Ας σημειωθεί ότι το ενδιάμεσο ντεφιλέ που θα παρουσιαστεί στο Καλλιμάρμαρο, αφορά την ετήσια, πλην όμως μικρή, capsule συλλογή, ανάμεσα στις κύριες κολλεξιόν Άνοιξη Καλοκαίρι και Φθινόπωρο Χειμώνας  του Κριστιάν Ντιόρ.

Keywords
Αναζητήσεις
γιασεμι αναφιωτικα ντιορ
Τυχαία Θέματα
Κριστιάν Ντιόρ, Αναφιώτικα,kristian ntior, anafiotika