Κρις Κουόμο: Ο παρουσιαστής του CNN μιλάει για τις παραισθήσεις που είχε λόγω κορονοϊού

14:48 3/4/2020 - Πηγή: Mononews

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Αμερικανού παρουσιαστή του CNN, Κρις Κουόμο, ο οποίος νόσησε από κορονοϊό και διαγνώσθηκε μόλις την περασμένη Τρίτη.

Ο αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, δήλωσε πως λόγω του κορονοϊού «ένιωθα ότι κάποιος χτυπούσε το σώμα μου σαν να ήμουν πινιάτα. Στο ύπνο μου είχα παραισθήσεις, έβλεπα τον νεκρό πατέρα μου. Ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

Ο Κουόμο εμφανίστηκε σε εκπομπή του CNN από το υπόγειο

του σπιτιού του και είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεχίσω την εκπομπή αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει» και πρόσθεσε ότι «προφανώς δεν είμαι εγώ η είδηση, υπάρχουν τόσο πολλοί άνθρωποι που νοσούν».

Ο παρουσιαστής είναι σε καραντίνα στο υπόγειό του προκειμένου να μην κολλήσει την οικογένειά του. Ωστόσο, ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε ένα 24ωρο μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον ιό. «Άρχισα να τουρτουρίζω τόσο πολύ που έσπασα ένα δόντι, έκανε από 38 έως 39, 4 πυρετό. Ένιωθα ότι κάποιος χτυπάει το σώμα μου σαν να είμαι πινιάτα».

Ο Κρις Κουόμο προσθέτει ότι είχε παραισθήσεις κι ότι είδε στον ύπνο του τον πατέρα του, πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Μάριο Κουόμο, ο οποίος απεβίωσε το 2015. «Όλη τη νύχτα… σας λέω, είχα παραισθήσεις. Ο πατέρας μου μού μιλούσε. Είδα άτομα από το κολέγιο. Άτομα που δεν έχω δει από τότε. Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα χθες το βράδυ».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη στο CNN:

Keywords
Τυχαία Θέματα