Κώστας Λούλης: Χώρισε και ξαναπαντρεύεται την πρώην σύζυγό του

15:41 6/8/2020 - Πηγή: Mononews

Στην αγκαλιά της δεύτερης συζύγου του, Άννας Στεπάνοβα, επιστρέφει ο βιομήχανος, Κώστας Λούλης, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του, μετά τον χωρισμό του από την Ελένη Τζελέπογλου.

Η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού δημοσιεύτηκε μάλιστα στις 4 Αυγούστου σε τοπική εφημερίδα της Μαγνησίας και γράφει: «Ο Κωνσταντίνος Λούλης του Νικολάου και της Ευαγγελίας το γένος Ευαγγελίδη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Βόλο και η Άννα Στεπάνοβα του Ηλία και της Σβετλάνα (Svetlana) το γένος Skapa

(Σκάπα) που γεννήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Βόλου».

Η σχέση του Κώστα Λούλη και της Ελένης Τζελέπογλου, οι οποίοι θεωρούνταν παντρεμένοι, κλονίστηκε για άγνωστους λόγους, όπως αναφέρει το magnesianews.

Ήταν στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Wish –εκδότης του οποίου είναι ο προσωπικός φίλος του βιομηχάνου, Σωτήρης Πολύζος- όταν το τότε αγαπημένο ζευγάρι φέρεται να είχε παραχωρήσει κοινή συνέντευξη. Τότε το ζευγάρι παρουσιαζόταν ως παντρεμένο και οι δυο τους μιλούσαν για την κοινή τους ζωή.

«’Όταν ο Κώστας γνώρισε την Ελένη’, προέκυψε ο έρωτας με την πρώτη ματιά, βαθιά αγάπη, συγκατοίκηση, ένας τρίτος γάμος για τον γνωστό βιομήχανο και πολιτικό και μια σχέση ζωής για την Ελένη Λούλη. Στην κουβέντα μας, το λέει πολύ παραστατικά η νέα του σύζυγος πως είναι ‘εμπειρία ζωής’ ο Κώστας Λούλης», ανέφερε το κείμενο της συνέντευξης.

Με βάση το παραπάνω δημοσίευμα που πιστοποιούσε τη συζυγική σχέση του ζευγαριού, η «Μαγνησία» αποκάλυψε στις 13 Μαρτίου ότι ο κ. Λούλης διόρισε τη σύζυγό του Ελένη Τζελέπογλου στο Υπουργείο Τουρισμού σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. (ΦΕΚ 922/Υ.Ο.Δ.Δ./4.11.2019).

Το δημοσίευμα αναπαράχθηκε από δεκάδες ΜΜΕ σε ολόκληρη την Ελλάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον κ. Λούλη, ο οποίος δύο περίπου μήνες αργότερα, σε συνέντευξή του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμα ισχυριζόμενος ότι δεν είναι παντρεμένος, διαψεύδοντας έτσι όσα είχαν δημοσιευθεί στο περιοδικό Wish.

Ελένη Τζελέπογλου και Κώστας Λούλης

Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου με αφορμή την αποκάλυψη της «Μ» ο κ. Λούλης είχε πει «μα δεν είμαι παντρεμένος, η σύζυγος λέτε κι εσείς…»

«Η σύντροφος», διευκρινίζει ο δημοσιογράφος και ο κ. Λούλης απαντά: «Ούτε! Γι’ αυτό σας λέω, αυτό παραπέμπει στην αριστερά, δεν μ’ αρέσει να το ακούω, η σύντροφος. Με κάποιον άνθρωπο βρίσκομαι. Τώρα το ότι, αν κάποιος υποτιμά το αναγνωστικό του κοινό και του λέει ψέμματα, όπως συνέβη σ’ αυτή την περίπτωση, ας πάει στο ληξιαρχείο να δει τη μερίδα μου και να δει είμαι παντρεμένος ή δεν είμαι παντρεμένος;».

Περίπου πέντε μήνες μετά το αμφιλεγόμενο δημοσίευμα, ο Κώστας Λούλης και η Άννα Στεπάνοβα φαίνεται πως αναθεώρησαν και αποφάσισαν να δοκιμάσουν ξανά. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Από τον πρώτο γάμο του με την Άννα Στεπάνοβα, κρατώντας αγκαλιά την πεθερά του

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη φορά είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2008, στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, που αποτελεί τη γενέτειρα της νύφης.

Πέντε χρόνια μετά, το 2013, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο κ. Λούλης δήλωνε ότι «ντρέπεται που είναι Ελληνας» επειδή το ελληνικός κράτος αρνούνταν να δώσει ελληνική υπηκοότητα στη σύζυγό του.

Παραμένει άγνωστο αν από τότε ο κ. Λούλης έχει ανασκευάσει την δήλωσή του, ενώ τώρα φαίνεται πως με την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου η αγαπημένη του Άννα θα γίνει επιτέλους Ελληνίδα υπήκοος, αναφέρει το δημοσίευμα του magnesianews.

Η γνωριμία με την Άννα, η «Κανέλλη» και ο «Κασιδιάρης»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχε δημοσιευθεί το 2013 στο «Πρώτο Θέμα», από το 2008, οπότε το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Κίεβο, σε έναν χολιγουντιανών προδιαγραφών γάμο, στρατηγική επιλογή του βιομηχάνου ήταν να απομακρυνθεί από τον δημόσιο βίο.

Από τον γάμο το 2008

Ύστερα από ένα επώδυνο διαζύγιο με την επί 27 χρόνια πρώτη του σύζυγο, ο ίδιος θέλησε να γευτεί το νέκταρ της αγάπης μιας πανύψηλης Ουκρανής καλλονής που τον κοιτούσε κυριολεκτικά στα μάτια και την οποία γνώρισε όταν εκείνη είχε έρθει στην Ελλάδα ως φοιτήτρια με υποτροφία μόλις 250 ευρώ.

Από τον γάμο το 2008

Ο έρωτας τον κυρίευσε και αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας παρά τις αντιρρήσεις του γιου του, Νίκου, αλλά και του κοινωνικού του περίγυρου.

Για τον λόγο αυτό τότε ο Κωνσταντίνος Λούλης έκοψε τις παλιές παρέες και άρχισε να βγαίνει πλέον με άλλους φίλους, οι οποίοι, ως πιο ανοιχτόμυαλοι, τον αποδέχονται έτσι όπως ακριβώς είναι.

Τον περισσότερο χρόνο του μάλιστα περνούσε παρέα με τη σύντροφό του στο τεράστιο κτήμα του στον Βόλο, ζώντας με τα αρνάκια του.

Όντας χιουμορίστας, ονομάτισε μάλιστα δύο από τα πιο… άτακτα αρνάκια του «Κανέλλη» και «Κασιδιάρη»…

Πλέον οι δυο τους ξεπέρασαν τις διαφορές τους, είναι και πάλι μαζί και θα το κάνουν ξανά επίσημο ενώπιον συγγενών, φίλων και των παιδιών τους.

Keywords
Αναζητήσεις
τζελεπογλου λουλησ, ελενη λουλη
Τυχαία Θέματα