Κορονοϊός: Τι αποκάλυψε ο γιατρός του 66χρονου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος

12:10 9/3/2020 - Πηγή: Mononews

Πρόκειται για το 9ο κρούσμα της Ελλάδας και το πρώτο που διαπιστώθηκε από το γκρουπ που επέστρεψε από τους Αγίους Τόπους

Διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο του Ρίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 66χρονος από την Ηλεία, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο θεράπων ιατρός του 66χρονου ασθενή, Χαράλαμπος Γώγος, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», αποκαλύπτοντας πώς εξελίσσεται η υγεία του άνδρα

που αποτέλεσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του γκρουπ που επέστρεψε από τους Αγίους Τόπους.

Όπως είπε ο κ. Γώγος, η κατάσταση του ασθενή είναι σταθερή, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη και βαριά. «Ευχόμαστε το καλύτερο, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του», σημείωσε ο κ. Γώγος στον τηλεοπτικό σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος αποτελεί το 9ο κρούσμα κορονοϊού, που ανακοινώθηκε στην Ελλάδα την Τετάρτη, 4 Μαρτίου. Ο 66χρονος είχε ταξιδέψει με γκρουπ στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, ο 66χρονος νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία. Εν συνεχεία, την Πέμπτη, 5 Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η σύζυγος του 66χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα