ΚΙΝΑΛ: Ολοκληρωτικές και ακροδεξιές οι αντιλήψεις του Τσίπρα για τον έλεγχο των «αρμών της εξουσίας»

Σκληρή κριτική ασκεί το Κίνημα Αλλαγής στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την χθεσινή του αμφιλεγόμενη αποστροφή κατά την ομιλία στην έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και την αποστροφή του για τον έλεγχο όλων των αρμών της εξουσίας σε περίπτωση επανεκλογής του ΣΥΡΙΖΑ

στην κυβέρνηση.

«Πως θα καταφέρει, τη δεύτερη φορά η Αριστερά, κερδίζοντας τις εκλογές, να αναλάβουμε την ευθύνη και τον έλεγχο όχι μόνο των κυβερνητικών θέσεων ή των υπουργείων αλλά και των κρίσιμων αρμών της εξουσίας» ήταν η αποκαλυπτική αποστροφή του λόγου του πρώην πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που προκαλεί έντονες αντιδράσεις και σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο Αλέξης Τσίπρας την άσκηση εξουσίας.

Σχολιάζοντας το Κίνημα Αλλαγής έκανε λόγω για «ολοκληρωτικές αντιλήψεις» και απόπνοια «ακροδεξιών πρακτικών».  Όπως σημειώνει στο σχόλιό του. «ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι επιδιώκει όχι μόνο τον έλεγχο της Κυβέρνησης, αλλά και των αρμών της εξουσίας. Αυτό σημαίνει ότι εμμένει πλήρως στις αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και πρακτικές που στην περίοδο της διακυβέρνησης του ζήσαμε. Με αιχμή την προσπάθεια ελέγχου των μέσων ενημέρωσης και το παραδικαστικό κύκλωμα του Ρασπούτιν».

«Όλα αυτά αποπνέουν ολοκληρωτικές αντιλήψεις, ακροδεξιές πρακτικές που δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία» καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής στο σχόλιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα