Κέιτ Μίντλετον: Τι φόρεσε στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την καραντίνα

14:27 6/7/2020 - Πηγή: Mononews

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από τρεις μήνες έκανε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Η 38χρονη γαλαζοαίματη μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Queen Elizabeth στο King’s Lynn

για να τιμήσουν την 72η Επέτειο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (NHS).

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός καταγράφει την Δούκισσα του Κέιμπριτζ σε δημόσια έξοδο, καθώς όλους αυτούς τους μήνες τήρησε την καραντίνα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου ιού.

Φορώντας ένα μπλε φόρεμα σε στιλ πουκαμίσας με λευκό γιακά από το αγαπημένο της βρετανικό brand Beulah London, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν απλή, αλλά παράλληλα εντυπωσιακή.

Επέλεξε, μάλιστα, να πιάσει τα μαλλιά της σε αλογοουρά, ενώ τα αυτιά της κοσμούσαν λευκά σκουλαρίκια. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι σκούρες μπλε γόβες.

Από την μεριά του και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κινήθηκε στην ίδια χρωματική παλέτα, καθώς το μπλε είναι το χρώμα του Ε.Σ.Υ. της Αγγλίας.

Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί μίλησαν με το ιατρικό προσωπικό και τις οικογένειές τους, στο νοσοκομείο, όπου έχουν ιαθεί 450 ασθενείς με Covid-19, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας στη χώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

View this post on Instagram

Today we mark the 72nd birthday of the NHS, in a year when it was needed more than ever as the nation responds to COVID-19. Today, The Duke and Duchess visited the Queen Elizabeth Hospital in King’s Lynn to thank staff for their efforts in helping their community. Whether you are existing staff, former staff members who came out of retirement, volunteers or key workers – we thank you for the resilience, perseverance and hope you’ve shown our nation.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jul 5, 2020 at 11:35am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα