Κατερίνα Δαλάκα: Νέες αποκαλύψεις για τον Ατακάν

Τι δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα για τις φιλίες που έκανε μέσα στο Survivor

Μετά το τέλος του Survivor: Ελλάδα-Τουρκία, η Κατερίνα Δαλάκα παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τα πρόσωπα από το παιχνίδι με τα οποία κρατάει ακόμη επαφές.

Μιλώντας στο 7 Μέρες TV, η νικήτρια του Survivor 3, εκτός από τις φιλίες που έκανε μέσα στο παιχνίδι, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ατακάν.

Σχετικά

με το αν έχει κρατήσει φιλίες από τον προηγούμενο κύκλο του Survivor, στον οποίο συμμετείχε, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε:

«Με αρκετά άτομα είμαστε φίλοι και αυτό στην ουσία αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα επιφανειακά. Με την Εύη, με τη Μελίνα, με τον Τσίλη είμασΤι δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα για τις φιλίες που έκανε μέσα στο Survivorτε ακόμα φίλοι».

Όσον αφορά στα άτομα με τα οποία ήρθε πιο κοντά, είπε:

«Με τη Δήμητρα, την Αφροδίτη, τον Γιουσούφ, τον Ατακάν, τον Παναγιώτη».

Αναφερόμενη στην πολυσυζητημένη σχέση της με τον Τούρκο παίκτη του Survivor, Ατακάν, η Κατερίνα Δαλάκα είπε χαρακτηριστικά:

«Πάντα όταν βλέπουν μια κοπέλα με έναν άντρα να είναι κοντά, θεωρούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. Για αυτόν το λόγο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες.

Δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω παρέα με τα αγόρια, γιατί μπορεί να υπάρξει πολύ βαθιά και αληθινή φιλία».

The post Κατερίνα Δαλάκα: Νέες αποκαλύψεις για τον Ατακάν appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα