Ηθοποιός «καίει» τραγουδιστή: «Δεν τα είχαμε ποτέ, ήταν ανατριχιαστικός και μεγαλύτερός μου»

«Ήμουν ένας καραφλός αλκοολικός και εκείνη ήταν μια πανέμορφη σταρ του κινηματογράφου. Να όμως που βρισκόταν στο καμαρίνι μου και φλέρταρε μαζί μου. Ήμουν 33 και εκείνη 20, αλλά αυτός ήταν ο δικός της κόσμος».

Αυτό γράφει στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «When it Fell Apart» (Όταν όλα κατέρρευσαν), ο γνωστός μουσικός Moby για την Χολιγουντιανή ηθοποιό, Νάταλι Πόρτμαν.

Ο 53χρονος στο βιβλίο του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ισχυρίζεται ότι διατηρούσε σχέση με την Πόρτμαν,

κάτι που η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αλλά χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς, η σταρ δηλώνει ότι:

«Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αυτήν την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του με ενοχλεί πολύ. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές λάθος πληροφορίες και μυθεύματα. Ήμουν φαν της μουσικής του και πήγα σε μια συναυλία του μετά την αποφοίτησή μου.

Όταν γνωριστήκαμε μετά το σόου μου είπε «ας γίνουμε φίλοι». Εκείνη την περίοδο ήμουν απασχολημένη με τα γυρίσματα ενός φιλμ και με μια περιοδεία, έτσι βγήκαμε μόνο τρεις-τέσσερις φορές, προτού συνειδητοποιήσω τελικά ότι ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας με ανάρμοστο ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου».

Ο 53χρονος σήμερα Moby γράφει για την υποτιθέμενη σχέση τους ότι:

«Για μερικές εβδομάδες προσπάθησα να είμαι το αγόρι της Νάταλι, αλλά δεν λειτούργησε. Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να της πω ότι ο πανικός που ένιωθα ήταν τεράστιος και με εμπόδιζε να κάνω φυσιολογικές σχέσεις, όμως μια νύχτα με ενημέρωσε από τηλέφωνο ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλον.

Αισθάνθηκα ανακούφιση που δεν θα χρειαζόταν να της πω ποτέ πόσο κατεστραμμένος ήμουν».

Νάταλι Πόρτμαν, Moby

Η ίδια σήμερα δηλώνει πως δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ ερωτικά για τον μεγαλύτερό της μουσικό, και ότι αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από τον ίδιο όταν συνειδητοποίησε ότι η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη.

Μιλώντας στο Harper’s Bazaar, η 37χρονη αναφέρει: «Εξεπλάγην όταν έμαθα ότι χαρακτήρισε το πολύ σύντομο διάστημα που τον γνώριζα ως σχέση. Αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν ένας πολύ μεγαλύτερός μου άνδρας που φερόταν ανατριχιαστικά, παρά το γεγονός ότι είχα μόλις τελειώσει το Λύκειο. Ο ίδιος γράφει ότι ήμουν 20. Αυτό αποκλείεται. Ήμουν έφηβη. Είχα μόλις κλείσει τα 18».

Η Νάταλι Πόρτμαν, που έχει βραβευτεί με Όσκαρ, είναι παντρεμένη εδώ και εφτά χρόνια με τον Γάλλο χορευτή Benjamin Millepied.

Το ζευγάρι, που πλέον έχει δύο παιδιά, γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Μαύρου Κύκνου» το 2009.

Νάταλι Πόρτμαν

The post Ηθοποιός «καίει» τραγουδιστή: «Δεν τα είχαμε ποτέ, ήταν ανατριχιαστικός και μεγαλύτερός μου» appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα