Ηλιάνα Masterchef: «Ο Μπέλλος και η Μαρία δεν είναι το μόνο ζευγάρι στο παιχνίδι»

13:02 9/5/2020 - Πηγή: Mononews

Η πρώην παίκτρια του MasterChef 4, Ηλιάνα Βλάχου σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε τα μυστικά που έκρυβε το σπίτι που φιλοξενούνται οι παίκτες του ριάλιτι.

Ειδικότερα, ισχυρίστηκε πως εκτός από η Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο και άλλοι συμπαίκτες της ήρθαν πιο κοντά στο σπίτι του ριάλιτι.

«Εννοείται πως υπάρχουν ζευγάρια. Αλλά είναι λογικό, είμαστε εσώκλειστοι 24 ώρες το 24ωρο, από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία που θα βγούμε έξω δεν έχουμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Πόσες φορές θα παίξουμε Monopoly;» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σχολίασε τους

τρεις κριτές του MasterChef.

«Είμαι γοητευμένη από τον κύριο Κοντιζά, θέλω να μάθω την κουζίνα του κύριου Ιωαννίδη αλλά είμαι πιο κοντά στις γεύσεις του κυρίου Κουτσόπουλου».

Τι είπε όμως για τους συμπαίκτες της;

«Κυρίως με τον Κώστα Νταλιάνη γιατί βλέπω τον μικρό μου αδερφό σε εκείνον. Επίσης με τη Φωτεινή, τον Διονύση και με την Ντέμη, να μου πει όλη τη νοοτροπία και την ιδεολογία της vegan κουζίνας, επειδή εγώ είμαι κυνηγός… Στον τελικό βλέπω τον Μπέλλο και την Ντέμη διότι είναι και οι δύο πολύ δυνατοί μαγειρικά και έχουν τις γνώσεις για να αναδειχτούν MasterChef» δήλωσε στο «Tivi Σίριαλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα