Η θερινή ανάπαυλα των πολιτικών: Τι κάνουν στις διακοπές τους Μητσοτάκης και Τσίπρας

Ανάσα από τις πυκνές υποχρεώσεις παίρνει αυτή την εβδομάδα ο πρωθυπουργός, όπως και τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης, που από τέλη Αυγούστου θα επιστρέψουν στους γοργούς ρυθμούς. Οικογενειακές διακοπές κάνει αυτή την εβδομάδα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται οικογενειακώς στα Χανιά και ο Αλέξης Τσίπρας στη Βαρκελώνη. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης,

τους υπόλοιπους πολιτικούς τους βρίσκει κανείς αυτές τις ημέρες στις πλαζ, σε ξαπλώστρες απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, έχοντας πάντα στον νου την εντολή του πρωθυπουργού «κάντε διακοπές… διακριτικά».

Αλλά και ο κ. Μητσοτάκης κάνει διακριτικά τις διακοπές του. Τόσο διακριτικά που ξυπνά σχεδόν χαράματα στα Χανιά, πηγαίνει πολύ πρωί (μαζί με τη Μαρέβα) στο Μαράθι για βουτιές, εν συνεχεία ποδηλατάδα για αρκετή ώρα (έως τα μοναστήρια), φαγητό μαγειρεμένο στο σπίτι του και διάβασμα βιβλίων.

Από τις διακοπές του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη στα Χανιά

Σπανίως βγαίνει σε ταβέρνες. Τις ολιγοήμερες θερινές διακοπές του όμως τις διέκοψε η φωτιά στην Παιανία. Ζητούσε συνεχώς ενημέρωση και έδινε οδηγίες για την αντιμετώπιση της φωτιάς. Τον Δεκαπενταύγουστο θα βρίσκεται στην Τήνο και εν συνεχεία θα κάνει τη δεύτερη περιοδεία ως Πρωθυπουργός (μετά την Κάρπαθο) στην Ηπειρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Βαρκελώνη, κάνοντας (ανάμεσα στα άλλα) πράξη την επιθυμία των παιδιών του να δουν από κοντά το γήπεδο της Μπαρτσελόνα. Όταν επιστρέψει στην Αθήνα, προγραμματίζει ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να διατηρήσει, όπως λέει, το διεθνές και ευρωπαϊκό του προφίλ.

The post Η θερινή ανάπαυλα των πολιτικών: Τι κάνουν στις διακοπές τους Μητσοτάκης και Τσίπρας appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα