Η οικογένεια Περογιαννάκη από την ακτοπλοΐα στην ποντοπόρο ναυτιλία

Ο εφοπλιστής Γιώργος Περογιαννάκης ίδρυσε την ακτοπλοϊκή εταιρεία Alpha Ferries, η οποία με τον επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Aqua Jewel εκτελούσε δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας προς τα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο.

Ωστόσο,

πριν από χρόνια το πλοίο ναυλώθηκε στη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου και στη συνέχεια πωλήθηκε.

Στην εταιρεία συμμετείχαν ο Γιώργος Περογιαννάκης, ο γιός του Γιάννης Περογιαννάκης, γεννημένος το 1979 και ο Εμμανουήλ Περογιαννάκης και είχε έδρα την οδό Κανάρη 5-7 στον Πειραιά.

Ο Γιώργος Περογιαννάκης είναι 77 ετών, γεννήθηκε το 1945 στη Σητεία Κρήτης, είναι γιος του Ιωάννη Περογιαννάκη και σύζυγος του είναι η Λίλια Περογιαννάκη.

Ο Γιώργος Περογιαννάκης στη συνέχεια ίδρυσε την Perosea Shipping Co. S.A. , που έχει έδρα την οδό Αλκιβιάδου 22 στη Γλυφάδα και είναι μια εταιρεία διαχείρισης πλοίων.

Το όραμα της εταιρείας, σύμφωνα με τον ιδρυτή της, είναι να επεκτείνει και να επιδιώκει ευκαιρίες κάθε φορά που βρίσκει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ κινδύνου και ανταμοιβής. Η εταιρεία, επίσης επιδιώκει συνεχώς να αναπτύσσει και να διαφοροποιεί τις υπηρεσίες της και τις σχέσεις της με τους πελάτες της.

Η Perosea Shipping έχει δεσμευτεί να αναπτύξει φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στην πρόκληση για την ποιότητα, το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Τώρα  η εταιρεία διαχειρίζεται ποντοπόρα πλοία και ένα στόλο με 6 πλοία.

Keywords
Αναζητήσεις
, γιάννησ περογιαννάκησ
Τυχαία Θέματα