Η Μέγκαν Μαρκλ απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε όσους την κατακρίνουν για τα κιλά της

17:23 4/8/2019 - Πηγή: Mononews

Με τον πιο πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε η Μέγκαν Μαρκλ να απαντήσει σε όσους την κατακρίνουν για το γεγονός ότι δεν έχει χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η ίδια, ωστόσο, παρά τα αρνητικά σχόλια είναι ξεκάθαρο ότι δεν αγχώνεται για το σώμα της και έχει αφοσιωθεί απόλυτα στον γιο της.

Η κριτική που δέχεται η δούκισσα του Σάσεξ για το γεγονός ότι δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, δεν έχει καταφέρει να χάσει τα κιλά της

εγκυμοσύνης είναι πλέον γνωστή. Πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι η δούκισσα δεν έχει επανέλθει ακόμα στα αρχικά της κιλά.

Η Μέγκαν Μαρκλ, που φαίνεται να μην αγχώνεται ιδιαίτερα για το σώμα της, μίλησε στη βρετανική Vogue που επιμελήθηκε η ίδια, για τα κιλά της, απαντώντας σε όσους την κατηγορούν με ένα ποίημα:

«Hello. I am the beach. I am created by the waves and currents. I am made of eroded rocks. I exist next to the sea.«Just be, just beach». (Γεια. Είμαι η παραλία. Δημιουργήθηκα από κύματα και ρεύματα. Είμαι φτιαγμένη από διαβρωμένες πέτρες. Υπάρχω δίπλα στη θάλασσα)».

Το ποίημα με το οποίο η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να απαντήσει για τα κιλά της.

Η ίδια σχολίασε αυτό το ποίημα λέγοντας: «Ένα προσωπικό αγαπημένο μου και η καλύτερη υπενθύμιση για την εποχή του καλοκαιριού και για κάθε εποχή».

Η Μέγκαν Μαρκλ σε παλαιότερη στιγμή της στην παραλία.

Η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί, με αυτό τον τρόπο, να περάσει το δικό της μήνυμα για τα κιλά και την εμφάνιση, τονίζοντας σε όλες τις γυναίκες πως δεν θα έπρεπε να ανησυχούν τόσο για το βάρος τους, αλλά να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, χωρίς άγχη.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, η Μέγκαν Μαρκλ γιορτάζει τα 38α γενέθλιά της και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενη και ευτυχισμένη, παρέα πάντα με την οικογένειά της.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ σε παλαιότερη στιγμή τους στην παραλία.

The post Η Μέγκαν Μαρκλ απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε όσους την κατακρίνουν για τα κιλά της appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα