Η Μέγκαν Μαρκλ ανοίγει και πάλι το fashion blog της

09:41 2/4/2020 - Πηγή: Mononews

Μετά την επανεγκατάστασή της στο Λος Άντζελες μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τους, Άρτσι, η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμη να επανέλθει στην παλιά της ρουτίνα και συνήθειες, πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

Από 1η Απριλίου η Μέγκαν και ο Χάρι έπαψαν να είναι ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας και πλέον ετοιμάζονται να χαράξουν τη δική τους πορεία στις ΗΠΑ.

Στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Χόλιγουντ, άλλωστε, βρίσκεται η νέα

τους ομάδα δημοσίων σχέσεων και μάνατζερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Μέγκαν να ανοίγει ξανά το φημισμένο fashion και lifestyle blog της, «The Tig».

Πηγές του Us Weekly αναφέρουν πως η Μέγκαν ενδιαφέρεται να αρχίσει ξανά το γράψιμο, ενώ σκέφτεται να επαναφέρει στη ζωή και το blog της, «The Tig», το οποίο και απενεργοποίησε, αφού αρραβωνιάστηκε τον Χάρι, το 2017. Τότε ήταν που απενεργοποίησε όλους τους λογαριασμούς που είχε στα social media.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μέγκαν σκέφτεται να γράψει το δικό της βιβλίο μαγειρικής. Δεν θα είναι η πρώτη φορά, καθώς το 2018 κυκλοφόρησε το βιβλίο Together: Our Community Cookbook, το οποίο έγραψε η ίδια.

Πλέον το ζευγάρι είναι ελεύθερο να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι και να γράψει τη δική του ιστορία μακριά από την συντηρητική βασιλική οικογένεια και τα αυστηρά πρωτόκολλα που την συνοδεύουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα