Η Λετίσια Κάστα επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από δέκα χρόνια για χάρη του Ζακεμούς

Η ηθοποιός, μοντέλο και πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret Λετίσια Κάστα έκανε ένα απρόβλεπτο και ευχάριστο comeback στο χώρο της μόδας, καθώς άνοιξε την επίδειξη του σχεδιαστή Σιμόν Πορτ Ζακεμούς.

Τελευταία φορά που το 41χρονο μοντέλο βρέθηκε στα catwalks των πιο διάσημων οίκων μόδας ήταν τον Σεπτέμβριο του 2010 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η Λετίσια Κάστα επέστρεψε στην πρώτη γραμμή της επίδειξης η οποία παρουσιάστηκε στην ανδρική εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Η συλλογή

του πολυσυζητημένου σχεδιαστή  Ζακεμούς, αποτελεί την πρόταση του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021.

View this post on Instagram

@jacquemus so proud to be part of it thanks to you Simon

A post shared by Laetitia Casta (@laetitiacasta) on Jan 18, 2020 at 11:32am PST

Η Κάστα εμφανίστηκε φορώντας ένα μπεζ crop top και μίντι φούστα στην ίδια απόχρωση. Μάλιστα, από το show του Ζακεμούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αδερφές Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, οι οποίες όπως φαίνεται πια είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σημαντικού fashion event, ακόμα και όταν μιλάμε για ανδρική εβδομάδα μόδας…

Η συλλογή του 30χρονου Γάλλου σχεδιαστή, που κέντρισε το ενδιαφέρον των ακόλουθων της μόδας, ήταν σαφώς επηρεασμένη από τα 90s. Μάλιστε, έφερε την ονομασία «L’année 1997» ενώ εντύπωση έκανε ο μινιμαλιστικός χαρακτήρας των σχεδίων. Οι καθαρές γραμμές και οι nude τόνοι κυριάρχησαν σε όλα τα looks της επίδειξης.

Ο Ζακεμούς, που αποτελεί μια πολύ σημαντική φιγούρα στο χώρο της μόδας, έφερε τα πάνω κάτω στην διάταξη της όταν αποφάσισε να παρουσιάζει μόνο δύο ντεφιλέ το χρόνο και αυτά κατά την διάρκεια της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας. Έτσι οι συλλογές του θα παρουσιάζονται τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο και θα περιέχουν τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά ρούχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα