Η «αλφαβήτα» των Metallica: Το βιβλίο με την ιστορία της θρυλικής μπάντας είναι γεγονός!

Μέσα από μια πρωτότυπη δημιουργία ενός παιδικού, εικονογραφημένου βιβλίου αποφάσισε το πασίγνωστο μέταλ συγκρότημα, Metallica να έρθει σε επαφή με τα παιδιά μικρότερης ηλικίας. Έτσι, το αγαπημένο συγκρότημα εκδίδει την «αλφάβητο» των Metallica, σε ένα βιβλίο γεμάτο σχέδια, χρώματα και ρίμες, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα γι’ αυτό.

Την είδηση έκανε γνωστή το περιοδικό Rolling Stone, σύμφωνα με το οποίο οι Metallica πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε λίγους μήνες ένα νέο εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο, με τίτλο «The ABCs of Metallica». Πρόκειται για μια δημιουργία γεμάτη

έντονα χρώματα και με ύφος προσιτό σε παιδιά. Όπως έχει γίνει γνωστό, το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση σε καταστήματα και online, από τις 26 Νοέμβρη.

Για τη συγγραφή του «The ABCs of Metallica», τα μέλη της μπάντας συνεργάστηκαν με τον Howie Abrams, ενώ τη εικονογράφηση ανέλαβε ο Michael «Kaves» McLeer, που είχε συμμετάσχει το 2012 στην έκθεση της μπάντας με τίτλο «Obey Your Master».

View this post on Instagram

We’re having a bit of fun with our latest book release, “The ABCs of Metallica,” available in stores and online on November 26th. Not only do you get a rhyming, illustrated history of Metallica from A to Z, but a portion of the proceeds from your purchase will go directly to @allwithinmyhandsfoundation, assisting us in supporting workforce education and the fight against hunger. Visit metallica.com/abcs to pre-order your copy!

A post shared by Metallica (@metallica) on Jul 10, 2019 at 10:34am PDT

Κεντρικό θέμα του βιβλίου αποτελεί η ιστορία της μπάντας, από το «Α» μέχρι το… «Ω». «Κάθε γράμμα του αλφάβητου αντιπροσωπεύει έναν σταθμό στο ταξίδι του συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής, από το «Garage Days» μέχρι το «Master of Puppets». Ταυτόχρονα, το βιβλίο περιλαμβάνει και διασκεδαστικές πληροφορίες για καθέναν από τους αναγνώστες του, όπως αναφέρει στο site του το συγκρότημα.

Το κείμενο έχει δημιουργηθεί έτσι, ώστε να είναι διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην ιστορία της μπάντας- και γραμμένο σε ομοιοκαταληξία.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ένα μέρος των κερδών θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα των Metallica, All Within My Hands, που είναι «αφιερωμένο στη δημιουργία βιώσιμων κοινωνιών, μέσω της υποστήριξης της επαγγελματικής κατάρτισης, της μάχης κατά της πείνας και άλλων τοπικών υπηρεσιών καίριας σημασίας».

The post Η «αλφαβήτα» των Metallica: Το βιβλίο με την ιστορία της θρυλικής μπάντας είναι γεγονός! appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα