Γιατί θα ακουστούν οι κόρνες των πλοίων στις 12 το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς

Nα τιμήσουν τους 685.000 εργαζόμενους στην ευρωπαϊκή ναυτιλία, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται 555.000 ναυτικοί, θέλουν το Διεθνές Ναυτικό Επιμελητήριο (ICS) και η ένωση των ευρωπαϊκών εφοπλιστικών οργανώσεων, η European Community Shipowners’ Associations (ECSA).

Για το σκοπό αυτό καλούν τις εταιρείες μέλη τους, τους πλοιοκτήτες, τους διαχειριστές και τους πλοιάρχους να βάλουν μπροστά τις κόρνες των πλοίων τους, στις 12 το μεσημέρι την 1η Μαΐου.

Ο

ήχος από τις κόρνες των πλοίων θα πρέπει να ακουστεί σε κάθε λιμάνι τη συγκεκριμένη τοπική ώρα τονίζει η Ecsa για να αναγνωρισθούν έτσι η συνεισφορά και η θυσία όλων των εργαζόμενων ναυτικών εν μέσω της τρέχουσας κρίσης που προκάλεσε η πανδημία. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο, η ναυτιλία θέλει να διασφαλίσει ότι δεν θα ξεχαστεί η συνεισφορά των ναυτικών στην ομαλή ροή του εμπορίου σημειώνει η Ecsa.

Ως εκ τούτου, η ECSA συμμετέχει στην έκκληση του ICS όσο το δυνατόν περισσότερα πλοία σε όλη την Ευρώπη, τα οποία βρίσκονται σε λιμάνι να κάνουν τις σειρήνες τους να ηχήσουν στις 12:00 τοπική ώρα την 1η Μαΐου 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα