Γιατί οι πέρλες της Κέιτ Μίντλετον ήταν, είναι και θα είναι το «σήμα κατατεθέν» της κάθε γυναίκας

22:20 7/1/2020 - Πηγή: Mononews

Οι πέρλες είναι πράγματι διαχρονικές. Και αποτελούν ίσως τις πιο λαμπερές και πολύτιμες επιλογές των γυναικών. Έχουν αγαπηθεί σχεδόν από κάθε γυναίκα, ενώ πάντα επιλέγονταν από τα μέλη βασιλικών οικογενειών και τα αστέρια του Χόλιγουντ.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς σε πολλές επίσημες εμφανίσεις της διαλέγει περίτεχνα κοσμήματα που φέρουν πάνω τους τις πολύτιμες πέρλες. Μέσα στη μεγάλη συλλογή κοσμημάτων της από πέρλες, ξεχωρίζει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια τα οποία, παραδόξως, δεν είναι κάποιο δώρο του συζύγου της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η

δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει αγαπήσει και συνάμα ξεχωρίσει το διάσημο ζευγάρι σκουλαρικιών με τις πέρλες, το οποίο έχει στη συλλογή της προτού καν ξεκινήσει η σχέση της με τον Ουίλιαμ. Η 37χρονη δούκισσα δεν τις αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Τόσο που πλέον μπορεί κάποιος να πει πως έχει γίνει το… σήμα κατατεθέν της.

Η αγάπη της δούκισσας για τις πέρλες είναι κάτι που έχει γίνει γνωστό ήδη από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που φορά στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της τόσο το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρικιών όσο και άλλα κοσμήματα με πέρλες, όπως την αγαπημένη της τιάρα «Cambridge Lover’s Knot», την οποία και η πριγκίπισσα Νταϊάνα λάτρευε.

Η Κέιτ Μίντλετον και η πριγκίπισσα Νταϊάνα φορώντας την «Cambridge Lover’s Knot» τιάρα

Ανάμεσα στα μέλη βασιλικών οικογενειών που προτίμησαν τα κοσμήματα με πέρλες ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η βασίλισσα Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η Μαίρη του Τεκ αλλά και η Γκρέις Κέλι. Αλλά και στο «παλιό» Χόλιγουντ, που φημιζόταν για την κομψότητα και τη γυναικεία φινέτσα του, συναντάμε ονόματα όπως της Όντρεϊ Χέπμπορν, της Μέριλιν Μονρόε, της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και την Τζάκι Κένεντι Ωνάση, οι οποίες λάτρεψαν τις πέρλες.

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η βασίλισσα Ελισάβετ, η Μαίρη του Τεκ και η Γκρέις Κέλι με τις αγαπημένες τους πέρλεςΗ πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η Γκρέις Κέλι

Μάλιστα, η γνώμη της «Τζάκι Ό» για τις πέρλες έμεινε στην ιστορία, καθώς είχε αναφέρει πως «οι πέρλες είναι πάντα κατάλληλες», εννοώντας οποιαδήποτε περίσταση και στιγμή.

Η Μέριλιν Μονρόε, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Τζάκι Κένεντι-Ωνάση και η Όντρεϊ Χέμπορν με τις αγαπημένες τους πέρλες
Keywords
Τυχαία Θέματα