Εξώδικο του κ. Φέλιξ Μπίτζιου στο mononews.gr – «Θα μηνύσω τον Γιώργο Λογοθέτη για τα ψέματα του»

18:34 2/7/2020 - Πηγή: Mononews

Εμείς διαβεβαιώνουμε τον κ. Μπιτζιο ότι δεν επιθυμούμε την κατασυκοφάντηση του ούτε την επαγγελματική, ηθική και κοινωνική  του εξόντωση

Εξώδικο με αφορμή 4 δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σήμερα το πρωί και  αφορούν την αγωγή του εφοπλιστή Γιώργου Λογοθέτη απέστειλε ο κ. Φέλιξ Μπίτζιος. Το εξώδικο έχει ως εξής:

Η απάντηση μας

Το mononews από την αρχή της ίδρυσης του το 2015 έως σήμερα παραμένει πιστό στην δημοσιογραφική δεοντολογία και δεν έχει υιοθετήσει ποτέ κανένα περιεχόμενο αγωγής και εκ των πραγμάτων το περιεχόμενο της αγωγής

του κ. Γιώργου Λογοθέτη.

Το mononews.gr έχει στην κατοχή του ολόκληρη την αγωγή και δημοσίευσε αποσπάσματα,  τα οποία μάλιστα είναι «μέσα σε εισαγωγικά».  Αυτό σημαίνει ότι το mononews.gr δεν υιοθετεί το περιεχόμενο της αγωγής. Απλά δημοσιεύει απόσπασμά της.  Οι δημοσιογράφοι του mononews.gr σε παρόμοιες περιπτώσεις πάντα αναζητούν τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αγωγές προκειμένου να δημοσιεύσουν την την άποψη τους.

Το mononews.gr αναζήτησε χθες το απόγευμα στις 17:00, τον κ. Μπίτζιο μέσω ανθρώπου του επαγγελματικού του περιβάλλοντος. Ο άνθρωπος αυτός   δεν κατέστην δυνατόν να τον βρει στο κινητό του τηλέφωνο.

Εάν ο κ. Μπιτζιος θέλει να μάθει με ποιον μίλησα εγώ ο ίδιος προσωπικά και τον αναζήτησα,  μπορεί να συνομιλήσει μαζί μου.

Το mononews.gr δεν υιοθετεί κανένα διάλογο.

Ο φερόμενος διάλογος που δημοσιεύουμε περιλαμβάνεται στην αγωγή του κ. Λογοθέτη και το mononews.gr τον περιγράφει ανάμεσα σε εισαγωγικά.

Εμείς διαβεβαιώνουμε τον κ. Μπιτζιο ότι δεν επιθυμούμε την κατασυκοφάντηση του ούτε την επαγγελματική, ηθική και κοινωνική  του εξόντωση.

Γιώργος Δημητρομανωλάκης

Εκδότης mononews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
φελιξ μπιτζιοσ φωτο, φέλιξ μπιτζιος
Τυχαία Θέματα