Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Πρόσφατα η Ευδοκία Ρουμελιώτη πήρε την απόφαση να μπει στον κόσμο των social media δημιουργώντας έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αν και προτιμά να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσίευσε μία νέα τρυφερή φωτογραφία του γιου

της, ο οποίος φαίνεται να βοηθάει στην κουζίνα, «μαγειρεύοντας».

«Απο το πρωί μαγειρεύουμε το φανταστικό κοτόπουλο μας!», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Προηγουμένως είχε μοιραστεί ακόμα δύο φωτογραφίες, κάτω από το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν, αλλά και από μία βόλτα τους σε βιβλιοπωλείο.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Top Girls», είναι παντρεμένη από το 2012 με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη και έχουν αποκτήσει τον μικρό Δημήτρη που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2015.

Ο σύζυγός της έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια το ζευγάρι προσπαθεί να υιοθετήσει επισήμως ένα αγοράκι, τον Μάριο.

Σε δηλώσεις της στο Marie Claire, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο θέμα της υιοθεσίας του μικρού Μάριου:

«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Φυσικά με θυμώνει αυτό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω… Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω.

Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα (που το δημοσιοποίησα). Πολύ. Που μίλησα γι’ αυτό. Όλη μου την οικογένεια την κούρασε και την ενόχλησε. Ένιωσα πως έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένεια μου, για αυτό δε θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό.

Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ’ εμάς και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για αυτό, γιατί δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί και τι θα γραφτεί την επόμενη ημέρα».

Δείτε τις τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram:

View this post on Instagram

Καλήμερα!! Απο το πρωί μαγειρεύουμε το φανταστικό κοτόπουλο μας!!! #kitchenstories #momandson #family#sweethome #instaphoto #holidaymood #mychef #mychild @evdokia.roumelioti

A post shared by Evdokia Roumelioti (@evdokia.roumelioti) on Dec 23, 2019 at 12:05am PST

View this post on Instagram

Η ωραιότερη βροχερή ημέρα!! #family#love #rainyday #saturdayvibes @nikiforoscharagionis

A post shared by Evdokia Roumelioti (@evdokia.roumelioti) on Dec 14, 2019 at 5:29am PST

View this post on Instagram

Καλές γιορτές σε όλους κι απο εμάς #christmas ##waitingforsanta #momandson #familymoments #love #happiness #happymoments @evdokia.roumelioti

A post shared by Evdokia Roumelioti (@evdokia.roumelioti) on Dec 10, 2019 at 7:50am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα